Cumartesi , Nisan 20 2024

MHP’den Fethiyespor’a ziyaret

 

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan’a iadeyi ziyarette bulundular.

Fethiyespor Kulübü binasında genç kadrosuyla dikkat çeken Fethiyespor Kulübünü ziyaret eden MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay ve yönetim kurulu üyelerini, kulüp başkanı Mustafa Ferizcan ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı. Oldukça hoş sohbet ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Fethiyespor’un üst kimlik olduğu bir kez daha vurgulandı.

Ziyaret nedeniyle açıklama yapan MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay, Fethiyespor’u 1’nci Ligde görmek istediklerini kaydetti.

Çay; “Fethiyespor başkanı ve yönetim kurulu halkın içinden gelen ve Fethiyespor’a canı gönülden destek veren bir ekip. Fethiyespor partiler üstü bir kurum. 2017-2018 futbol sezonu açılıyor ve bizde Fethiyespor’un yanında olduğumuzu, destek olduğumuzu göstermek istedik. Belki ileri bir hayal olacak ama Fethiyespor’umuzu 1’inci Ligde görmeyi hayal ediyoruz, başkanımızın da hayali budur. Bunun için de gönül vermek lazım, çaba sarf etmek lazım… Biz bu çabayı görüyoruz ve Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanının ve yönetiminin arkasında olduğumuzu, kederde ve tasada beraber olacağımızı göstermek istiyoruz. Her hangi bir siyasi amacımız söz konusu değildir” diye konuştu.

MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan da; “Fethiyespor siyaset üstü bir kurumdur. Hepsinin üstünde gelir, ortak paydamızdır. Bu anlamda lacivert beyazlı renklere gönül vermiş herkesi Fethiyespor çatısı altında desteğe davet ediyoruz” dedi.

2017-2018 Futbol sezonunun ilk karşılanmasını 26 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’da Hacettespor ile geçekleştireceklerini hatırlatan Ferizcan, “Yenilenen bir Fethiyspor var. Kadrosu tamamen yenilenmiş bir takımımız var. İyi, kişilikli, karakterli oyunculardan takımımızı oluşturmaya çalıştık. Bu anlamda sezonun ilk karşılaşmasında Fethiyespor’u desteklemek isteyen tüm Beşkaza halkını maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …