Cuma , Nisan 19 2024

Lüks Villada Pes Dedirten Olay

Ölüdeniz’deki  lüks villada turist olması gerekirken, bu kez kumar oynayanlar baş gösterdi.  Fethiye ilçesi Ölüdeniz Mahallesinde, koronavirüs tedbirlerini ihlal ederek lüks villada kumar oynayan 19 kişiye, suç üstü yapılarak, 82 bin 920 lira ceza edildiği öğrenildi.

Yetkilerden edinilen bilgilere göre, Muğla ili Fethiye ilçesinin Ölüdeniz mahallesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından  C.K’ye ait villada kumar oynatıldığı istihbaratına ulaştı. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, oyun masası, 10 paket poker kağıdı, çok sayıda fiş pulu ile hesap kayıtları tutulan ajanda ele geçirildi. Oysa bu villar yazın turist ağırlarken, kışın kumar oynatan mekan haline gelmiş olması akıllarda soru işaretlerini çoğaltıyor. Neden Ölüdeniz jandarma ekipleri değil de, Muğla direk olarak olaya müdahale eden ekip oldu?. Evet sorular ışında yapılan operasyon sonrasında  ekipler, Kovid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralını ihlal eden ve evde kumar oynayan 18 kişi ile yer temin eden C.K’ye 82 bin 920 lira ceza uyguladığı öğrenildi. C.K. hakkında “kumar oynamak için yer temin etmek” suçundan adli işlem başlatıldığı da belirtildi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …