Perşembe , Nisan 25 2024

Kaymakamlıktan Tablet Kampanyası

Fethiye Kaymakamlığı ile FETAV vakfı tarafından uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için bilgisayar ve tablet kampanyası başlatıldı. Korona virüsü salgını döneminde uzaktan eğitime geçilmesinden dolayı örnek olacak bir kampanyaya imza atıldı.

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, ‘Bulunduğumuz dönemde uzaktan eğitim yapmaya imkanı ve materyali olmayan öğrencilerimiz için bir proje başlattık. Fethiye eğitime çok önem veren bir şehir. Bu nedenle ciddi bir geri dönüş alacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kampanyanın amaçları ve içeriği hakkında bir basın açıklaması yapan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, EBA ve uzaktan eğitime ulaşma imkanı olmayan öğrenciler için bu etkinliğin düzenlendiğini hatırlattı. Kaymakamlık makamında gerçekleşen açıklamada Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve FETAV Müdürü Dilek Dinçer de yer aldı. Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitim gören ve tablet ya da bilgisayarı olmayan öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması amacıyla Fethiye Kaymakamlığı ve Fetav işbirliğiyle kampanya başlatıldı. Tablet veya bilgisayar bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar, Fetav’a gelip bağış yapabilecekler. Fethiye Kaymakamlığı, sosyal medya hesabından “Hiçbir Çocuğumuzun Eğitimi Yarım Kalmasın” başlığında paylaştığı duyuruda, ‘Uzaktan Eğitime Yakın Destek’ sloganı ile tüm vatandaşlara çağrıda bulundu. Kampanyada; yeni ya da kullanılabilir durumdaki tabletlerin veya bilgisayarların Fetav’a ulaştırılabileceğine dikkat çekilerek destekler için 0 553 243 43 03 numaralı telefondan irtibata geçilebileceği de belirtildi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …