Salı , Nisan 16 2024

KAYMAKAM ÇALIK’A HÜZÜNLÜ MEKTUP

Fethiye Belediyesi Huzurevinde üç kuşak bir arada bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde tayini Balıkesir’in Erdek İlçesine tayini çıkan Ekrem Çalık’a huzurevi sakinlerinin yazdığı mektup salondakileri hüzne boğdu.

Fethiye’de Kurban Bayramının 1. günü düzenlenen protokol bayramlaşmasının ardından Fethiye protoklü üyeleri Fethiye Belediyesi SHÇEK Huzurevi Müdürlüğünde kalan yaşlılar ve Fethiye Sergi evi ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan  gençler ile bayramlaştılar. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık,Belediye Başkan Vekili Hasan Yöntem,  Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, Garnizon Komutanı Sedat Karabay, lçe Jandarma Komutanı Yılmaz Demirelli, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emre Suel, AK Parti İlçe Başkanı,Kadir Sarıhan, Daire Amileri, ve Sivil Toplum örgütü  temsilcilerinin katıldığı bayramlaşma töreninde Fethiye’de 5 yıldır görev yapan ve Balıkesir’in Erdek İlçesine tayini çıkan Ekrem Çalık’a huzurevi sakinlerinin yazdığı mektup salondakileri hüzne boğdu. Huzurevi sakinleri mektubunda Kaymakam Ekrem Çalık’a Fethiye’deki görevi boyunca desteklerinden dolayı teşekkür ederken, büyük bir destekçilerini kaybettikleri için çok üzüldüklerini belirttiler.

Fethiye protokolünün eksiksiz katıldığı bayramlaşma töreninde dede, oğul ve torun bir arada bayramlaşırken, protokol üyeleri ve gazetecileri karşısında gören huzur evi sakinleri duygu dolu dakikalar yaşadı. Huzervinde düzenlenen bayramlaşma töreninde Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık Fethiye Rehabilitasyon merkezi ve sevgi evlerinde kalan öğrencilere harçlık dağıtırken bu öğrenciler ile bir süre sohbet etti.  Duygusal anların yaşandığı  bayramlaşma töreninde bazı huzurevi  sakinleri  Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ile resim çektirdiler. Fethiye Sergi evi ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan  gençlerin  de katıldığı huzur evi bayramlaşama törenin bir konuşma yapan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ” “Bayramlar yoksulların gözetildiği toplumun her kesiminin bir biriyle kaynaştığı yaşlılara sahip çıkıldığı, gençlerin çocukların geleceğe hazırlandığı günler. Bu arada yaşanan acı hadiselerde var. Bayramlar sevinç günleri aslında çocuklarında gelecekte sevinçle hatırlamaları gereken günler. Ama Hac’ta gerçekten facia var. Ölü sayısı 500’e yaklaşmış. Ülkemizin terörle mücadelesi var. Şehit veriyoruz. Milletimiz son derece üzgün. Ama ne pahasına olursa olsun bu cennet vatanı elde tutmanın gereği neyse geçmişte de bundan sonrada her türlü bedel ödenecek. Bir kez daha şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Biz her zaman yanınızdayız. Ne tür derdiniz probleminiz olursa her zaman kapımız açık, gönlümüzde sizlerle” diye konuştu.

 

 

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …