Salı , Nisan 23 2024

11 Nolu Meslek Grubu Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 11 Nolu Kuyum, Tekstil ve Ayakkabı Toptan ve Perakende Ticareti Meslek Grubu üyeleri kahvaltıda buluştu.Karacabey Restoran’da düzenlenen kahvaltılı buluşmaya, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  (FTSO) Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Üyeleri Şevket Süreyya Gürol, Ramazan Dim, Halil İbrahim Öztürk, Fatih Tufan, 11 Nolu Kuyum, Tekstil ve Ayakkabı Toptan ve Perakende Ticareti Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Köse, Komite Başkan Yardımcısı Ayfer Kıvrak, Komite Üyeleri Mustafa Özkaya, Mustafa Demirhan, Kemal Divrik ile meslek grubu üyeleri katıldı.

 

Yoğun katılımla samimi bir ortamda gerçekleştirilen organizasyonda meslek grubu üyeleri sektörün sorunlarını değerlendirme imkanı buldu. Kahvaltılı buluşmada konuşan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı “Odamız, meslek komitelerimiz, meclisimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ile bu buluşmalara büyük önem veriyoruz ve sizlerle sık sık bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Komitelerimiz aracılığıyla meslek gruplarımızdan gelen görüş ve öneriler çerçevesinde hizmetlerimize yön veriyor, sorunların çözümü için gerekli mercilerle görüşmeler yapıyoruz. 11 Nolu meslek grubu üyelerimizin büyük çoğunluğunu paspaturda işyeri var. İşlerimizin daha iyi olması için minibüslerin paspatura kadar gitmesi yönündeki taleplerinizi biliyoruz. Çarşıdaki bir başka sorun da otopark sorunu. Bu konuların takipçisiyiz.  Sorunlarınızın ve taleplerinizin ele alındığı öneri ve şikâyetlerinizi bize iletebildiğiniz etkinliklerimize devam edeceğiz.” diye konuştu.

Meslek komitesi üyelerinin de söz aldığı buluşmada aynı zamanda komite üyesi olan Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Odanın, üyelerin sorunlarının çözümü için var olduğunu üyelerin sorunlarının Oda’ya taşınmasında meslek komitesi üyelerine önemli bir görev düştüğünü söyledi. 11 Nolu Kuyum, Tekstil ve Ayakkabı Toptan ve Perakende Ticareti Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Köse, Komite Başkan Yardımcısı Ayfer Kıvrak, Komite Üyeleri Mustafa Özkaya, Fatih Tufan, Mustafa Demirhan, Kemal Divrik de söz alarak kendilerini tanıtarak görüşlerini paylaştılar.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …