Çarşamba , Nisan 24 2024

Kayabaş, “Turizmcilerin Yüzü Gülecek”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve beraberindeki ekip arkadaşları Kayaköy ile Ölüdeniz’de turizmcilerin ve vatandaşların dertlerini dinledi. Sorunları ve talepleri dinleyen Kayabaş, bölgenin turizm ve istihdamla güçlendiğini ama hak ettiği değeri bulamadığını, iletilen sorunların gönül belediyeciliği ile çözüleceğinin sözünü verdi.

VATANDAŞLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR

Geçtiğimiz günlerde yağan aşırı yağıştan dolayı hala evlerinin sular altında olduğunu söyleyen Kayaköy Mahallesi halkı, “Buraya gelen siyasiler beş yılda bir seçim vakti geliyor ve sorunların çözüleceğini belirtiyorlar. Ama ne yazık ki bir sonraki seçim sürecine kadar buraya uğrayan yok. Taleplerimizi iletiyoruz ama sorunlarımız hala ortada. Fethiye gibi dünyaca ünlü bir şehrin mahallesi sular altında. Bizler 20 gün geçmesine rağmen evlerimize ulaşmakta zorluk çekiyoruz. Yollarımız köstebek yuvası gibi. Bu çağda susuzluk sorunu çekiyoruz. Mahallemizde en büyük sıkıntıların başında imar sorunu geliyor. Bu sorunların devlet desteği ile çözülebileceğini hepimiz çok iyi biliyor ve sizleri destekliyoruz” ifadelerini kullandılar.

İŞLETMECİLERİN BEKLENTİLERİ BÜYÜK

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş daha sonra Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi hizmet binasında Ölüdeniz Mahallesi’ndeki işletmeciler ve vatandaşlarla bir toplantı gerçekleştirdi. Kooperatif Başkanı Mümtaz Kökten tarafından karşılanan Kayabaş, burada işletmecilerin sorunlarını dinledi ve görüş alışverişinde bulundu.

Sorunlarını ileten işletmeciler, “Ölüdeniz gibi dünya markası bir turizm merkezi hak ettiği hizmeti alamadı. Altyapı ve kanalizasyon sıkıntısından dolayı turizm sezonunda büyük sorunlar yaşıyoruz. İçme suyumuz yok. Ara yollar ve caddeler bakımsız. Peyzaj düzenimiz Ölüdeniz’e yakışmıyor” dediler.

KAYABAŞ, “İKTİDARIN GÜCÜNÜ FETHİYE’YE GETİRECEĞİZ”

Halkı dinleyen ve bu sorunların en kısa sürede gönül belediyeciliği çözüleceğini belirten AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Kayaköy ve Ölüdeniz mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın ve işletmecilerimizin sorunlarını dinledik. Cumhur İttifakı işbirliğinde devlet desteği ile projelerimizi gerçekleştireceğiz. İktidarın gücünü Fethiye’ye getireceğiz. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı devlet adamı Sayın Dr. Sayın Devlet Bahçeli’nin ülkemizin bekası adına Türkiye genelinde almış oldukları ittifak kararına Fethiye’de de MHP’li kardeşlerimizle en iyi şekilde sürdürüyoruz” dedi.

“BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

Kayabaş açıklamasının devamında, “Fethiye’nin sorunları birikti. Şu zamana kadar yapılabilenler yapıldı. Hepsine teşekkür ediyoruz. Fakat biz büyük projelere imza atacağız. Körfezin temizliği için devlet desteği almamız gerekiyor. Daha sonra yat çekek yerini taşıyacağız ve kruvaziyer gemi iskelesi Fethiye’mize kazandıracağız. Otopark ve trafik sorununu çözüp, şehir girişlerimizi Fethiye’ye yakışır hale getireceğiz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …