Çarşamba , Nisan 24 2024

İNGİLTERE’NİN ÜNLÜ BLOGGER YAZARLARI FETHİYE’Yİ TANITACAK

Fethiye’ye ilk defa gelen İngiltere’nin ünlü blogger yazarı Sabina Trojanova, Holiday Extras’ın bloggerları Abigail Jade Stephenson ve Carolin Joan Adams Fethiye’yi tanıtacak.

Holiday Extras sponsorluğunda Fethiye’ye gelen İngiltere’nin ünlü blogger yazarı Sabina Trojanova, Holiday Extras’ın bloggerları Abigail Jade Stephenson ve Carolin Joan Adams Fethiye’yi ve tatil cenneti yerleşim alanlarını tanıtacak. 3 gün kalacakları Fethiye’de ilk gün tarlaları gezen, ikinci gün Salı pazarına giderek canlı yayın yapan blogger yazarları Fethiye’ye, insanlarına ve yemeklerine hayran kaldıklarını söyledi. Blogger yazarları 3’üncü gün ise Ölüdeniz’e giderek, Babadağ’ından yamaç paraşütüyle atlayacaklar.

FETAV’ı ziyaret eden blogger yazarları Sabina Trojanova, Abigail Jade Stephenson ve Carolin Joan Adams, burada gazetecilerin sorularını cevapladı.

Daha önce Türkiye’de İstanbul ve Kapadokya’ya geldiğini, Fethiye’ye ise ilk defa geldiğini belirten Sabina Trojanova, en kısa sürede tatil içinde Fethiye’ye geleceğini söyledi. Bütün dünyada seyahatler yapıp, sorumlu turist nasıl olunur ile ilgili araştırmalar yaptığını kaydeden Trojanova: “Ekolojik yaşam ve sürdürülebilir turizmle ilgili faaliyetleri mümkün olduğunca inceliyorum. Şuana kadar Fethiye’de olmaktan çok büyük memnuniyet duydum. Özellikle yemekleri çok beğendim. Bütün Türkler gerçekten çok yetenekli aşçılar” dedi.

Trojanova Fethiye’ye gelmeden önce birçok takipçisinin Fethiye’yi bilmediğini, ilçeye gelip fotoğraf paylaştıktan sonra takipçilerinin Fethiye’ye nasıl ulaşabileceklerini kendine sorduğunu anlattı.

Trojanova: “Geçen sene ilk defa Kasım ayında Türkiye’ye geleceğim zaman arkadaşlarım ‘Neden Türkiye’ye gidiyorsun? Orası tehlikeli değil mi?’ sorusuyla karşı karşıya kalmıştım. Türkiye’ye geldiğimde hiçbir şekilde tehlike hissetmedim ve gayet güvenli olduğunu düşündüm. Ondan sonrada insanların Türkiye’de tatillerini iptal ettiklerine çok şaşırdım. Mesela İstanbul’a, Kapadokya’ya gittiğimde kimse yoktu. Bu beni çok üzdü ve geri döndüğüm zaman ‘Türkiye’ye gitmek tehlikeli değildir’ diye yazı yazdım. İnsanlarda onun üzerine çeşitli sorular sordular. İstanbul’u filan bırakın Güney bölgelerinde her şey olduğu gibi devam ediyor. Şuana kadar hiçbir farklılık hissetmedim. Türkiye ile ilgili başlık atmak istesem bu, “Endişelenmeyin, Türkiye’ye gelin’ olurdu” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …