Perşembe , Nisan 25 2024

Kayabaş; “Ata Sporumuza Tam Destek Vereceğiz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve beraberindeki heyet; Güreş Milli Takımımızın önemli sporcularından Gençler Dünya ve Avrupa Şampiyonu aynı zamanda Avrupa ve Dünya üçüncüsü Süleyman Atlı ile yağlı pehlivan güreşlerinde elde ettiği zaferlerle başpehlivan olarak Fethiye’yi temsil eden Ali Yanatma’nın yetiştiği Fethiye Güreş İhtisas Kulübü’nü ziyaret etti.

100 civarında sporcusu bulunan Fethiye Güreş İhtisas Kulübü ziyaretinde antrenörler ve sporcular ile sohbet eden Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, Ata sporumuz güreşe her anlamda destek verileceğini ifade etti. Sporcuların havasız ve küçük bir salonda çalıştığını gören Kayabaş, genç sporculara daha iyi şartlarda bir salon sözü verdi. Bazı mahallelerde geniş kapsamlı yağlı pehlivan güreşlerinin organize edileceğini kaydeden Kayabaş, müsabakalara katılım ve ulaşım konusunda da destek olacaklarını vurguladı.

Ziyaret için teşekkür eden Fethiye Güreş İhtisas Kulübü Antrenörlerinden Fazıl Karagöz, “Antrenör arkadaşım Orkun Sivri ile birlikte gençlerimizin bu sporu sevmesi ve üst noktalara taşıması adına gayret gösteriyoruz. Uluslararası turnuvalarda bayrağımızı dalgalandıran Süleyman Atlı ile başpehlivanlığa kadar ulaşan Ali Yanatma kulübümüzden yetişti. Çalıştığımız salon küçük ve havasız. Bu antrenmanlarımızı olumsuz etkiliyor. Müsabakalara katılım ve ulaşım konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. Uzun zamandır Fethiye’de bir yağlı güreş organizasyonları yapılmıyor” dedi.

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş yaptığı açıklamada, “Uluslararası şampiyonlarda aldığı başarılı sonuçlarla ülkemizi en iyi şekilde temsil eden ve Fethiye’mizin adını dünyaya duyuran Milli Güreşçimiz Süleyman Atlı ve önemli yağlı güreş organizasyonlarında kazandığı zaferler ile Başpehlivanlığa ulaşan Ali Yanatma’nın yetiştiği Fethiye Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü’nü ziyaret ettik. Ata sporumuz olan güreşe her zaman destek vereceğiz. Çeşitli mahallelerimizde geniş kapsamlı yağlı pehlivan güreşleri tertip edeceğiz. Kulübümüzün her zaman destekçisi olacağız. Fethiye olarak Milli sporcularımız ve başpehlivanlarımızın sayını arttıracağız. Müsabakalara katılım ve ulaşım bunun yanında konaklama gibi imkanlarını da sağlayacağız. Sıcak karşılamalarından dolayı sporcularımıza ve hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …