Cumartesi , Nisan 20 2024

“Fethiye her Geçen Gün Büyüyor”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası(FTSO) yönetim kurulu üyeleri Dünyanın sayılı ünlü plajları arasında yer alan Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı Plajı işletmecisi Ahmet Şavkın’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Fethiye denince akla ilk gelen yerlerden birisi olan Kumburnu Plajının yeni işletmecisine FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yönetim kurulu üyeleri “Hayırlı Olsun” ziyareti gerçekleştirdi. Fethiye Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı’ya  ziyarette Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi Başkanı  ve FTSO yönetim kurulu üyesi Muhammet Kökten, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği ve FTSO yönetim kurulu üyesi Başkanı Mete Ay , FTSO yönetim kurulu üyeleri İbrahim Erdem, Halil İbrahim Öztürk, Ramazan Dim ve  Kemal Hıra eşlik etti.

“FETHİYE HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”

Fethiye Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı, “Kumburnu Plajı Fethiye ve Ölüdeniz’in en gözde yerlerinden bir tanesi. Bu yıl plajda bir değişiklik yapıldı. Daha önce MUÇEV tarafından işletiliyordu. Bu yılda Ahmet kardeşimiz işletiyor ve çok güzel yapmış. Zaten Ahmet Bey’de odamızın üyesi… Bizlerde hem “üye” hem de “hayırlı olsun” ziyaretine geldik.  Buradan Belcekız Plajına geçeceğiz. Gerçekten çok güzel olmuş. Ben birkaç yıldır gelmemiştim. O zamanki haliyle şimdi arasında büyük bir fark var. Gerçekten bir dokunuş olduğu belli oluyor. Ölüdeniz, Kumburnu’na yakışan bir yatırım yapılmış. Hizmet kalitesi, elemanları kısacası her şeyiyle çok güzel… Türkiye’nin tanıtım yüzlerinden olan Ölüdeniz’in bu şekilde işletilmesi çok gurur verici. Bütün sahillerimiz düzelmeye başladı. Help, Sea Mea, Kumburnu plajları bunlara birer örnek. Fethiye’miz dünya markası olma yolunda. Ben Ahmet Bey’e hayırlı uğurlu olsun diyorum. Ahmet kardeşimizin ilerleyen süreçte daha çok yatırım yapacağına inanıyorum. 10 yıl içinde Kumburnu ve Ölüdeniz’in çok daha güzel olacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“ÖZLENEN BİR MANZARA GÖRDÜM”

Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, “Kendimde Ölüdeniz’de yaşıyorum. Yıllardır Kumburnu’na gelmedim. Bugün gezip, dolaştığım zaman özlenen bir manzara gördüm. Ahmet Beye bu yatırımları için çok teşekkür ediyorum. Daha önceki yıllarda geldiğiniz zaman Restoranlarda, Barlarda, masalarda, şezlonglarda, şemsiyelerde bakıldığında Ölüdeniz’e yakışmayan manzaralar vardı. Şu anda bu kaliteyi görünce inanın duygulandım. 3 ayda bu yatırımı yaptıysa önümüzdeki yıllarda çok daha iyilerini yapacağına inanıyorum. Bizlerde her zaman destek olacağız” diye konuştu.

“EN GÜZEL HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kumburnu Tabiat Parkı İşletmecisi Ahmet Şavkın, “Sevgili başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Desteklerini en baştan bu yana gösteriyorlar. Bundan sonrada gösterecekler. Bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. İnşallah çıtayı daha yukarıya götürürüz. Suyun karşı tarafı Yunanistan’dan daha iyi bir turizm yaparız. 85 milyonluk bu ülkede turizmden elde ettiğimiz rakamların gerçekçi olduğunu düşünmüyorum. Ölüdeniz markasını inşallah daha yukarılara çıkartırız. Başkanlarımdan da çok büyük desteğe ihtiyacım olacak. İnşallah daha iyi ve güzel sezonlar yaşayacağız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …