Cumartesi , Nisan 20 2024

Kadın Esnaflar Başkan Sağır’a Teşekkür Etti

Seydikemer’de kadın esnaflar, kendilerine verdikleri destekten dolayı Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Seydikemer’de ekonomiye can veren kadınlardan oluşan bir grup, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır’ı ziyaret etti. Başkan Sağır’ın 4 yıldır kendilerine büyük destek olduğunu belirten kadın esnaflar, Sağır’a teşekkür ettiler. Oldukça samimi geçen ziyarette kadın esnaflardan Yasemin Kazan, Seydikemer’de 15 yıldır esnaf olduğunu belirterek: “4 yıla yakındır başkanımızla tanışıyoruz, çalışıyoruz. İyi günümüzde, kötü günümüzde yanımızda olduğu için, içimizden biri olduğu için ziyaret etmek istedik. Başkanımızın her zaman destekçisiyiz ve yanındayız çünkü kendisi bize her konuda yardımcı oluyor. Başkanıma görevinde başarılar diliyoruz. Kişilik olarak da samimiyet olarak da güvendiğimiz için her zaman başkan olarak görmek istiyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı kadın esnaflara teşekkür eden Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır: “Bayan esnaflarımızın kimisi annemiz kimisi ablamız. Elimizden geldiği kadar kendilerini sık sık ziyaret etmeye çalışıyorum. Bu makamlar gelip geçer, kimseye kalmaz. Önemli olan koltuklardan güç almak değil koltuklara güç vermektir. Bu da hep birlikte oluyor. Tek taş ile duvar olmuyor. Biz 1150 kişilik büyük bir aileyiz ben hep öyle görüyorum. Muğla’nın en büyük coğrafyasına sahip ilçede yaşıyoruz. Odaların amacı iyi günde kötü günde onların yanında olmaktır. Sorunları sıkıntıları gerekli mercilere iletmektir. Biz hiç bir zaman makam mevkii peşinde olmadık. Her zaman esnaflarımızın yanında olmaya çalıştık. İnşallah onlara karşı mahcup olmayız. Onlar bizlerle olduğu sürece,bizlerde onlarla olduğumuz sürece başarılamayacak hiç bir şey yoktur. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yanlarında olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …