Cuma , Nisan 26 2024

İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantının ana gündem konusu çocukları korumaya yönelik önlemler ve yapılması gereken projeler oldu.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda cinsel istismar vakalarındaki uygulamaların ve alınacak tedbirlerin gözden geçirilmesi, ilçemizde açılması düşünülen Çocuk İzlem Merkezi ile ilgili son durumun değerlendirilmesi konuları konuşuldu. Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürü İsa Eseoğlu, toplantıda bilgiler verdi.

Toplantı sırasında konuşan Kaymakam Muzaffer Şahiner, “Anne-baba, idareci, jandarma, emniyet olarak tam bir iş birliği ve koordinasyon istiyoruz. Bunun dışında bir sıkıntı olursa sağ olsunlar herkes çok hassas. Özellikle Fethiye üzerinde çok daha hassasız. İlçemizde 28 bin öğrencimiz var. Bir çocuğumuzu bile kaybetmek istemiyoruz” dedi.

Toplantı sonrası gazetecilere bilgi veren Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürü İsa Eseoğlu, “Toplantımız 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanununa göre yapılması gereken bir toplantı. Sayın Kaymakamımız başkanlığında 2’şer aylık dönemler halinde yapıyoruz. Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. İlçemizde çocuklara yönelik alınması gereken tedbirler neler, personele yönelik yapılması gereken eğitimler neler bunları konuşup kararlaştırdık. Önümüzdeki dönem için bunları gerçekleştireceğiz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …