Cuma , Nisan 26 2024

“Hadi Be Oğlum” Filminin Fethiye Çekimleri

Baş rollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Alihan Türkdemir, Büşra Develi ve Yücel Erten’in oynadığı vizyonda bulunan “Hadi Be Oğlum” isimli filmin iki ay boyunca çekildiği teknenin Fethiyeli denizciler Ali ve Uğur Kızömerler isimli kardeşlere ait olduğu öğrenildi.

Ali ve Uğur Kızömerler Antalya’nın Kaş ilçesinde çevrilen sinema filminin “Ali Uğur” isimli kendi teknelerinde çevrildiğini ve bundan keyif aldıklarını belirttiler. Filmde Fethiye’nin adının geçmesini isterdik diyen iki kardeş denizci charter teknemizde Kıvanç Tatlıtuğ ve Büşra Develi gibi ünlüleri ağırlamaktan keyif aldık diye konuştular.

Yönetmenliğini Bora Egemen’in yaptığı Kıvanç Tatlıtuğ ile Alihan Türkdemir, Büşra Develi ve Yücel Erten’in de rol aldığı “Hadi Be Oğlum” isimli sinema filmi vizyona girerken Kaş ve çevresi de tanıtılıyor. Filmin iki ay boyunca çekildiği “Ali Uğur” isimli gulet teknenin Fethiyeli denizciler Ali ve Uğur Kızömerler isimli denizcilere ait olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz yıl eylül ayında kiralanan teknede 2 ay boyunca çevrilen filmde baba-oğul Kıvanç Tatlıtuğ ve Alihan Türkdemir izleyenleri adeta ağlatıyor. Teknenin sahipleri Ali-Uğur Kızömerler kardeşler ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve diğer oyuncularla set dışında güzel dostluklar kurduklarını da söylediler. Ali-Uğur Kızömerler “Yönetmen Bora Egemen ve diğer film ekibi teknemizi 1 ay olarak kiralamışlardı. Ancak hava durumu nedeni ile film çekimi 2 ay sürdü. Çok keyifli çekimler oldu. Film arkamızda gördüğünüz Ali Uğur isimli Fethiye teknesinde çevrildi. Biz filmde Fethiye’nin adının geçmesini istiyorduk. Ancak göremedik. Fethiye’nin de tanıtı olurdu” dediler. Ali Kızömerler “Fethiye’nin merhum yönetmenlerinden Ali Uğur’un ismini hatırlatmak için 2 kardeş teknemize bu ismi verdik. Kaş da çevrilecek film için bizden 1 aylığına teknemizi film çekimi için kiraladılar. Ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ, Alihan Türkdemir, Büşra Develi ve Yücel Erten’inde rol aldığı “Hadi Be Oğlum” filmi çok duygusal bir film olarak bizim teknemizde çevrildi. Kıvanç Tatlıtuğ Ali kaptanı yani bizim hayatı anlatıyor. Burada teknenin Kaş teknesi gibi lanse ediliyor. Oysa tekne Fethiye teknesidir ve bizim teknedir. Charter teknesi olarak kullanıyoruz. Bir film setinde baştan sona yer almaktan keyif aldık” ifadelerini kullandı.

Uğur Doğan Kızömerler ise “ 2 ay boyunca Antalya’nın Kaş ilçesinde ünlüler ile birlikte olmak harikaydı. Fethiye’nin teknesinde çevrilen film büyük ilgi ile izleniyor. İşte o filmdeki baştan sona geçen tekne Ali Uğur teknesi bize ait bir teknedir. Filmde teknenin adı Efe olarak da değiştiriliyor.  Fethiye’nin teknesi Kaş da Türk sinemasına hizmet etmiştir” diye konuştu.

FİLMİN HİKAYESİ ŞÖYLE

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe’ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bir çocuk değildir. Oğluyla bağ kurmaya çalıştıkça daha da yalnız hisseden Ali’nin en büyük isteği ise, oğlunun onu anladığını bilmektir. Babasının, annesinin ve sevdiği kadının anılarının yükünü de içinde taşıyan acılı babanın oğluna duyduğu sevgi, ikisinin de hayatını şekillendirecektir… Bir baba ile oğul hikayesinin anlatıldığı filmin yönetmenliğini Bora Egemen üstleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un balıkçı Ali’yi canlandırdığı filmde Alihan Türkdemir Efe karakterine hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Büşra Develi ve Yücel Erten yer alıyor.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …