Cumartesi , Nisan 20 2024

Cüneyt Ersan Fethiye’ye Hayran Kaldı

TRT Spor da yayımlanan “TFF 1.Lig’te bu hafta” isimli programın yöneticisi ve sunucusu Cüneyt Ersan Fethiye’ye hayran kaldı. Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan ile de bir araya gelen Cüneyt Ersan Fethiyespor’un ligin 2’inci yarısında çok güzel mücadele ederek güzel yerlere geleceğine inandığını söyledi.

TRT Spor ekranlarında her hafta yayınlanan “TFF 1.Lig’te bu hafta” isimli programın yöneticisi ve sunucusu  Cüneyt Ersan tatil için geldiği Fethiye’ye hayran kaldı. Fethiye’nin değişik yerlerini ve yöresel tatlarını da tadan Cüneyt Ersan, Fethiyespor hakkındaki düşüncelerini de aktarırken, “sezon başında transfer döneminde Fethiyespor yönetimi çok başarılı futbolcuları renklerine kattı. Ama ne yazık ki bir takım sakatlıklar ve aksilikler yüzünden ligde istediği yere gelemedi. Ben inanıyorum ki ligin ikinci döneminde istediği hedefe ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan ile de bir araya gelen ve uzun uzun ligdeki diğer takımlardan ve Fethiyespor’dan bahseden spor programı yöneticisi Cüneyt Ersan, “Fethiye gerçekten çok güzel bir yer. Benim gelip de hayran kaldığım bir yer. Burada yaşayanlar gerçekten çok şanslı. Neden burası çok turist çekiyor sorusunun cevabını çok merak ederdim. İşte gelip gittikçe bizi de çekmeye başlayınca bu sorunun cevabını rahat bir şekilde anladık. Burası gerçekten çok güzel ve harika bir yer.  Sadece tatil anlamında değil sürekli yaşanabilecek anlamda da Fethiye Türkiye’nin en güzel yerlerinden biri. Ben de ileride buraya yerleşme kararı aldım. Dolayısıyla kendimi de artık yavaş yavaş Fethiyeli hissetmeye başladım. Tabi burada insanların sıcak kanlı oluşları, insanların dışarıdan gelen misafirlere gösterdikleri ilgi bizi çok daha mutlu ediyor” diye konuştu.

Fethiyespor hakkındaki düşüncelerini de aktaran Ersan, “Fethiyespor’un bu sezon başında yaptığı transferler sezona iddialı girdi. Ancak ilk yarıda yaşadığı şanssızlıklar dolayısıyla istediği yerde ilk yarıyı bitiremedi. Fethiyespor’un ikinci yarıya çok iddialı bir şekilde Fethiyespor’un giriş yapacağını düşünüyorum. Çünkü başında ligi çok iyi tanıyan çok tecrübeli futbolcuyla abi kardeş ilişkisini çok iyi yapan bir Levent Eriş hoca var. Burayla kendisiyle de görüşüyorum. Sayın başkanımızla da görüşüyorum. Burayla da tam özdeşleşmiş ve benimsemiş bir hoca. Mesela buraya Fethiye’ye hoş geldin Cüneyt,Fethiye’mizi nasıl buldun demesi bile burayı sahiplendiğini gösteriyor. Burada önemli hedefleri çizdiğini gösteriyor. İnşallah Fethiyespor’da arzu ettiği yere gelir. Bu sezon en azından 3-4 maçlık bir seri yakalarsa yukarıyı en azından playoff gurubunu çok zorlayacağını düşünüyorum. Bu sene olmazsa da seneye 1. Lig biletini Fethiyespor’un alacağını düşünüyorum. Buraya gelecek takımlar açısından da Fethiyespor’un üst liglerde olması çok büyük bir avantaj” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …