Perşembe , Nisan 25 2024
????????????????????????????????????

Gönüllü Kadınlardan Örnek Davranış

Gönüllü kadınların oluşturduğu 10 kişilik bir grup kendi evlerinde yaptıkları el işi örgüleri, pasta ve kekleri internet üzerinden satarak iki öğrenciye burs sağladılar. Topladıkları parayı Kaymakam ve aynı zamanda FETAV Başkanı Muzaffer Şahiner’e teslim ettiler.

Gönüllü bir grup oluşturan 10 yardımsever kadın, kendi aralarında öğrencilere destek olmak için harekete geçtiler. Evlerinde hazırladıkları, pasta, kek ve el işlerini yine sosyal medya üzerinden satan kadınlar, topladıkları parayı öğrencilere burs olarak kullanılması için Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) Başkanı olan Kaymakam Muzaffer Şahiner’e teslim ettiler.

FETAV Genel koordinatörü olan Dilek Dinçer Bu şekilde samimi çalışmaların çok mutlu ettiğini ifade ederek “Evlerde çok güzel yiyecekler yaptılar ve bunları Whattsapp üzerinden pazarlayarak çok güzel bir gelir elde ettiler. Topladıkları bağışla 2 öğrencimize burs verecekler. Biz böylece toplumda bir farkındalık yaratmak istedik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gönüllü kadınlar adına konuşan Candan Özdemir “Biz gönüllü bir grubuz. İnanıp güvendiğimiz kişilerle hep bir dayanışma içerisinde etkinliklerimizi sürdürmekteyiz. Geçen sene askerlerimize atkı projesi de yapmıştık. Şu anda 2 tane öğrencimize burs vereceğiz. Böyle projelerde bulunmak hepimizi çok mutlu ediyor. İnşallah insanlara bir katkımız dokunmuştur” dedi.

FETAV Başkanı ve Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner diğer yardımlara da dikkat çekerek “Geçtiğimiz günlerde sağlık için yürüyüş yapıldı. Yaklaşık 500’e yakın İngiliz vatandaş katıldı. Orada da ciddi rakamlar toplandı. Geçen yıl 40 bine yakın bu sene 110 bin liranın müjdesini aldık. Hastanelerimizin ve Kanser hastalarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Her alanda FETAV olduğu gibi Fethiye’ deki insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyorlar. 1 lirada olsa destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da desteklerini beklediğimizi ifade etmek istiyorum. 1 lirada olsa o içten gelen samimiyet için çok teşekkür ediyoruz”  dedi.

????????????????????????????????????

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …