Cuma , Nisan 19 2024

Gölbent Ramazan Patat Ortaokulu’ndan Büyük Başarı

 

Muğla ve çevresindeki okulların katılımıyla gerçekleştirilen Güreş Müsabakasında Seydikemer Gölbent Ramazan Patat Ortaokulu göğüs kabartan başarı elde etti.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Küçükler, Yıldızlar, Gençler A ve Gençler B kategorilerinde Güreş İl Birinciliği müsabakalarında Seydikemer Gölbent Ramazan Patat Ortaokulu öğrencileri başarılarıyla gururlandı.

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde Greko-romen stildeki müsabakalar yapılırken, Menteşe Spor Salonumuzda da Serbest Stil müsabakaları yapıldı. Kıyasıya mücadele içinde geçen müsabakalar seyircilerin büyük beğenisini topladı. Müsabakaları izleyenler arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz ile birlikte 22. Dönem Ak Parti Milletvekilimiz Seyfi Terzibaşıoğlu da bulunurken Öçalmaz, Terzibaşıoğlu’na müsabakalar hakkında bilgiler verdi.

Müsabakalar sonucunda Seydikemer Gölbent Ramazan Patat Ortaokulu’ndan Orhan Mert Yılmaz 72 kg da il birincisi, Arif Yılmaz 32 kg serbest güreşte il ikincisi, Murat Can Tan 32 kg  il üçüncüsü oldu. Okul beden eğitimi öğretmeni Alican Sayılam’ın ve öğrencilerin azmiyle büyük bir başarı elde edildiği kaydedildi.

Oyunlar sonunda düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren sporculara madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mutlu Uzun verdiler.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …