Cuma , Nisan 19 2024

15 Temmuz Derneğine Ziyaretler Sürüyor.

Fethiye’de yeni kurulan 15  Temmuz  Derneğine Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı ve Ege Gazetesi Sahibi Mesut Bölük ziyaret etti. 15 Temmuz günü açılan 15 Temmuz Derneği Başkanı Harun Balcı’yı makamında ziyaret eden Başkan Mesut Bölük; “Türkiye’de yaşanan hain darbenin kısmı olarak kalmasının  ardından geçen 3 yıl acılarımız halen ilk gün gibi tazeliğini koruyor.Bu derneğin açılmasında emeği geçen sizleri ve yönetimiz ile birlikte kutluyorum”dedi.                                                            Fethiye’de yeni kurulan 15  Temmuz  Derneği Başkanı Harun Balcı, “Nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Kalkışmanın ve ülkemize bir kez daha bu tür girişimlerin yapılmaması için halkımızla devletimizin yanındayız. 15 Temmuz Destanı Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve kararlı iradesi, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatan severliği ve kahramanlığı ile TSK içerisinde ülkesine ve demokrasiye sahip çıkma azmiyle milli iradeye bağlı kalan kahraman askerlerimizin kararlılığı, emniyet güçlerimizin şanlı cansiperane  direnişiyle kazanılmış ve tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir” dedi.

 

 

15 Temmuz 2019 günü  törenle hizmete açılan 15 Temmuz Derneğine ziyaret giden  Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı ve Ege Gazetesi Sahibi Mesut Bölük 17 07.2019 günü saat 12.30 sularında ziyaret etti. Oldukça samimi ortamda geçen ziyarette 3 yıl önceki kalkışma gecesi ve sonrası konuşuldu. Halkın artık darbe ve kalkışma ile kaybedecek zamanın ve yıllarının olmadığı ve gelecek nesillere kara lekeler bırakılmak istenmediği vurgulandı. Ziyarette konuşan Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı ve Ege Gazetesi Sahibi Mesut Bölük; “Bizler ve Türkiye’de yaşayan her birey zorla yapılan hiçbir uygulamayı kabul etmiyoruz.Bizden önce yapılan darbeleri okuduğumuzda ve sonrasında ülke için faydasının olmadığını gördük ve duyuyoruz. Kalkışma ve darbeler demokrasiye vurulmuş prangadır. Gelecek nesillerimizin geleceğinin alınmasıdır. Artık bu tür düşüncelerden milletçek uzaklaşmak ve huzur bulmak istiyoruz. İşte bunun en güzel örneği 2016 15 Temmuz gecesi halkımız tarafından verilen demokrasi zaferidir. Ülkemiz bu günlere çok kolay gelmedi. Bu dönemden sonrada çok kolay gitmeyecektir. Millet çek uyanık olmalıyız. Bilgili olmayız. Her birimiz tahammüllü olmalıyız. Bir birimizi sevmeliyiz.bu dugu ve düşünce içerinde bu derneğin açılmasında sizin nezdinizde emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. Unutmayalım,ama bu tür kalkışma ve darbenin sonu 15 Temmuz 2016’da yapılan olsun”dedi. Fethiye Dispanser caddesinde ki Arıkaya pasajında hizmet vermeye başlayan  Fethiye 15 Temmuz Derneği’nin Kurucu Dernek Başkanı Harun Balcı ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “15 Temmuz Destanı Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve kararlı iradesi, yüce milletimizin sarsılmaz azmi,yüksek iradesi,vatanseverliği ve kahramanlığı ile TSK içerisinde ülkesine ve demokrasiye sahip çıkma azmiyle milli iradeye bağlı kalan kahraman askerlerimizin kararlılığı, emniyet güçlerimizin şanlı cansiperane  direnişiyle kazanılmış ve tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir” dedi. Kurucu Başkan Harun Balcı;”Bu hain darbe teşebbüsünü yarınlarımıza en iyi şekilde anlatmalıyız. Bu nedenle, 15 Temmuz darbe girişiminde, aziz milletimizin göstermiş olduğu bu güçlü iradenin, her daim hafızalarda diri tutulması Fevkalade önemlidir. Dış güçlerin ve tüm şer odaklarının saldırılarına rağmen ülkemiz gün geçtikçe büyümeye, kalkınmaya, refahını artırmaya devam ediyor ve edecektir. Fethiye 15 Temmuz Derneği ’de bu kalkınmada üzerine düşen görev ve sorumluluğunu en üst seviyede yerine getirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle;  vatan uğrunda canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize sağlık ve şifalar temenni ediyor, iradesine, demokrasisine, istiklaline ve istikbaline, canı pahasına sahip çıkan milletimizin Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik gününü en içten duygularımızla yad ediyoruz”dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …