Perşembe , Nisan 18 2024

Genç Yaşta Hayatını Kaybetti

Fethiye’nin sevilen esnaflarından Ahmet Çaptuğ’u tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Fethiye’de Nefis pide ortaklarından olan Ahmet Çaptuğ’u  aynı zamanda  Merkez Mefruşatında sahibiydi. Bunun yanında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu üyeliği yapan Ahmet Çaptuğ (58) yaşında  hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

Fethiye’nin sevilen simalarından olan devamlı olarak yapıcı kişiliği ile tanınan Ahmet Çaptuğ’un ani ölümü sevenlerini çok üzdü..   Fethiye’nin sevilen esnaflarından Ahmet Çaptuğ (58) kanser tedavisi gördüğü  Antalya’daki özel bir  hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çaptuğ’un vefatı yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

İlçemizin sevilen simalarından, perdeci Ahmet Çaptuğ, yakalandığı amansız hastalık nedeniyle vefat etti. Uzun bir süredir kanser tedavisi gören 58 yaşındaki Ahmet Çaptuğ, 3 çocuk babasıydı. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi de olan Çaptuğ, tedavisi gördüğü Antalya’daki özel hastanede hayatını kaybetti. Merhumun cenazesinin Salı günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı  sonrası Taşyaka  veya Hallaç mezarlığına  defnedileceği öğrenildi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …