Çarşamba , Nisan 24 2024

Filleri resimlerle sergiledi

Fethiye’de özel bir okulda görsel sanatlar resim bölümü öğretmeni Özlem Erolkadıoğlu, Hinduizm efsanesine göre filleri resimleyip sergiledi.

Fethiye Belediye Kültür Merkezindeki sergi salonundaki serginin açılış törenine Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, Özel Hatem Okulları Müdürü Mehmet Uzunoğlu ile çok sayıda davetli katıldı. Görsel sanatlar resim bölümü öğretmeni Özlem Erolkadıoğlu, Aydın, Konya, İzmir ve İngiltere’deki sergilerinin ardından Fethiye’deki ilk kişisel sergisini açarken bu güne kadar toplam 12 sergi açtı. Ganesha ismini verdiği ve tamamen filleri ve özelliklerini yansıttığı 27 eserden oluşan sergisi 4 gün açık kalacak. Fethiye Belediye Başkan Vekili Mete Atay, serginin oldukça ilginç olduğunu belirtip, “Fethiye’de belki de ilk kez fillerin özelliklerini anlatan bir resim sergisiyle karşı karşıyayız. Oldukça da beğendim” dedi.

Sergiyi gerçekleştiren Özlem Erolkadıoğlu, sergi hakkında bilgi aktardıktan sonra Hindistan’daki fillerin özelliklerini inceleyip, böyle bir resim sergisi düzenlediğini, sergide 27 eser bulunduğunu ve serginin 4 gün açık kalacağını söyledi.

Özel Hatem Okulları Müdürü Mehmet Uzunoğlu ise; öğretmenlerinin bu sergisini oldukça beğendiğini belirtip “öğretmenimiz okulumuzu da öğrencileriyle rengarenk hale getirdi” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …