Çarşamba , Nisan 24 2024

BAYRAM ÖNCESİ SÜRÜCÜLER DENETLENDİ

 

Fethiye’den Şehirler Arasına yolcu taşımacılığı yapan otobüs şoförlerine evrak denetlemesi  yapıldı. Kurban bayramı tatili nedeniyle Fethiye otogarında otobüs şoförleri hız kurallarına uyulmasını önerip evrak denetlemelerine   tutuldu.  Olası kazaların yaşanmaması ve önceden tedbir alınması için Fethiye Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri Fethiye otogarından başta İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya olmak üzere diğer şehirlere çıkış yapan otobüs şoförlerinin önce bayramını kutladı. Otobüs içerisindeki yolculara çeşitli trafik ikazlarında bulunan trafik ekipleri kolonya ve şeker ikramında da bulunarak sürücülerin ve yolcuların kurban bayramlarını tebrik ettiler.

Sürücüler kontrollerden memnun olduklarını söylerlerken yolcularda  duyarlı sürücülere teşekkür ettiler. Otobüsler ile şehirler arası yolculuk yapan vatandaşlar yolculuk öncesi polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerin çok yerinde bir karar olduğunu dile getirdiler.

Bayram boyunca ilçenin farklı güzergahlarında denetimlerin devam edeceğini söyleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Mehmet Zeybek de, “Vatandaşlarımızdan gidecekleri yere giderken hız ve trafik kurallarına uymalarını istiyoruz. Bayram sevinci yaşayalım derken üzüntü yaşamayalım” dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …