Perşembe , Nisan 25 2024

Fethiye’ye, Yeni Kaymakam, Yeni Bina ve Yeni Araç

Fethiye Kaymakamlığında değişiklikler dikkatlerden kaçmıyor. Yeni atanan Eyüp Fırat’la başlayan değişikliler artık gözlere yansımaya başladı. Fethiye’ye yeni  kaymakam, yeni kaymakamlık binası, ve yeni makam aracı ile hizmete devam.  Kaymakamlık binası  ile başlayan değişikliğe yeni makam aracı eklendi. İçişleri Bakanlığı, Fethiye Kaymakamlığı’na yeni bir makam aracı tahsis ettiği öğrenildi. Fethiye Kaymakamlığı’na Hyundai marka 2020 model sıfır jeep tahsis etti. Aracın Fethiye getirilmesinin ardından, diğer makam aracı da Kaymakamlık tahsisinde kullanılmaya devam edileceği öğrenildi.

“KAYMAKAMA YENİ BİNA”

Fethiye Kaymakamlığında değişikliler artık iyice göze çarpmaya başladı. Yıllardır bakımı zar zor yapılan Kaymakamlık binasında gözle görülür bir tadilat yapıldı. Fethiye halkına ve İçişleri Bakanlığına yakışır biçimde bir kaymakamlık binası oldu. Takibi bunun böyle olmasında ilk önce genç ve dinamik yeni göreve getirilen Fethiye kaymakamı Eyüp Fırat’ın emekleri mevcut. Aslan yattığı yerden belli olur demiş atalarımız. Yeni görev yeri olan Fethiye’ye geldiği günden bu güne devamlı olarak Fethiye halkı ile içli dışlı olan Eyüp Fırat, İlk değişikliğe Kaymakamlık binasının tadilatı ile başladı. Eylül ayında başlayan tadilatının sonlarına doğru gelindiği gözleniyor. Daha önceki hali ile şimdiki hali arasında görünüm ve şıklığı açısından bakıldığında sanki yeni bir bina inşa edilmişçesine yeni bir kaymakamlık duruyor yerine. Daha şık, göz kamaştıran ve bir ilçenin idari amirliğine yakış halde olduğunu gösteriyor. Fethiye’mize ve içinde görev yapanlara hayırlı uğurlu olsun.

“KAYMAKAMA YENİ MAKAM ARACI” 

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’a İçişleri Bakanlığı tarafından yeni Hyundai marka sıfır jeep tahsis ettiği öğrenildi. Daha önce uzun yıllardır makam aracı olarak kullanılan Volvo marka aracın, masrafları fazlalaştığı için İçişleri  Bakanlığından yeni araç talebinde bulunulduğu öğrenildi. Talebi yerinde gören İçişleri Bakanlığı, Fethiye  Kaymakamlığı’na 2020 model Hyundai marka sıfır jeep tahsis etti. Aracın Fethiye getirilmesinin ardından, diğer makam aracı da Kaymakamlık tahsisinde kullanılmaya devam edileceği öğrenildi. Fethiye’mize hayırlı uğurlu olsun.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …