Salı , Nisan 23 2024

FETHİYESPOR: 2-ELAZIĞ BELEDİYESPOR: 0

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor kendi sahasında Elazığ Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 4. Dakikasında ev sahibi ekip Mert Özmen ile 1-0 öne geçti. Yine aynı futbolcu bu kez 68. Dakikada bir kez daha fileleri havalandırınca Fethiyespor 2-0 öne geçti. Karşılaşmadan alınan 3 puan ile birlikte Fethiyespor puanını 35’e yükseltti.
Fethiyespor karşılaşmaya; Serkan Demirol, Erdi Bakırcı, Halil İbrahim Cenik, Turgay An, Burak Özbakır, İbrahim Ethem Sevinç, Mert Özmen, E. Bekir, Cemal Şener, Mert Caymaz ve Anıl Arıcıoğlu ilk on biriyle başlarken; konuk Elazığ Belediyespor ise; Ogün Karakaya, Emrah Çalışlar, Can Morgül, Burak Keskin, Arif Şahin, Hayrettin Cengiz, Oktay Pop, Tuncay Fındıkcı, Furkan Yiğit, Semih Ekmen ve Burak Kavlak on biriyle sahaya çıktı.
TFF 3. Lig 2. Grup 21. haftasında sahasında Elazığ Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Fethiyespor – Elazığ Belediyespor arasında oynanan müsabakayı Mersin bölgesinden Burak Filik yönetti. Filik’in yardımcılıklarını ise, Mehmet Saldıraner ve Yusuf Şimşek yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise İsa Maviş Tazegül idi.
Karşılaşmanın 4. Dakikasında ev sahibi ekip Mert Özmen ile 1-0 öne geçti. 25. Dakikada ise konuk ekipten Oktay Pop’un yerine Ferhat Canlı oyuna dahil olurken; Fethiyespor’da ise Turgay An’ın yerine Aykut Sarıdoğan girdi. İlk yarı bu şekilde sona erdi. Fethiyespor’da 66. Dakikada Burak Özbakır’ın yerine Eren Erdoğan oyuna dahil oldu.
Karşılaşmanın 68. Dakikasında Fethiyespor yine Mert Özmen ile bir gol daha buldu ve skoru 2-0’a getirdi. 69. Dakikada ise konuk ekipte Furkan Yiğit’in yerine Cenk Cengiz oyuna katıldı. Fethiyespor bu karşılaşmaya kadar 32 puanla ligde 3. Sırada yer alıyordu. Karşılaşmada başka gol olmayınca 2-0’lık skorla Fethiyespor puanını 35’e yükseltti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …