Cumartesi , Nisan 20 2024

FETHİYE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANI SAYIN PROF. ERDOĞAN GAVCAR’I

BAŞKANIMIZ SAYIN MEHMET SOYDEMİR, BERABERİNDE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI YÖNETİM KURULUMUZ İLE BİRLİKTE YENİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.
Ziyaretleri ile ilgili kısa bir açıklama yapan başkanımız sayın Mehmet Soydemir konuşmasında: kısa bir süre önce yapımının bir kısmı tamamlanıp hizmete giren Fethiye İşletme Fakültemizin yapım çalışmasından bitimine kadar özveri ile ilgilenen ilçemize Fakülte kazandırabilmek için çaba sarf eden Prof. Erdoğan Gavcar hocama şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim.
Benimde işletme fakültesi derneğinde hocam ile beraber çalışma fırsatım oldu Fethiye Esnaf Sanatkarlar odası ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi olarak maddi ve manevi desteklerimiz oldu.
Bu konu da yardım ve desteklerini esirgemeyen başta
Fethiye Belediyesine ve tüm yardım sevenlere şahsım adına ayrıca teşekkür etmek istiyorum dedi.
konuşmasının devamında Fethiye işletme fakültesinin en kısada tamamlanıp bittiği zaman yeni gelecek öğrenciler ile Fethiye ekonomisinede ayrı bir katkı sağlayacağı savunan başkanımız şuan ki Fethiye işletme Fakültesinin ileriki günlerde Fethiye Üniversitesi olarak görmek istediklerini temenni etti.
Prof. Erdoğan Gavcar konuşmasında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanım sayın Mehmet Soydemir ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden ve bize bugüne kadar gösterdikleri maddi ve manevi desteklerden dolayı çok teşekkür ederim dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …