Cuma , Mart 29 2024

FETHİYESPOR’DA 8 OYUNCU KART CEZASI SINIRINDA

 

BAŞARAN, “MUTLAKA BİZDE KAZANACAĞIZ”

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta son 3 karşılaşmasını kaybeden ve düşme potasındaki rakipleri ile arasında sadece 5 puan kalan Fethiyespor’da futbolcular uyarıldı. Lacivert beyazlı kulübün başkanı Okan Uysal, Teknik Direktör Akif Başaran ve Profesyonel Şube Sorumlusu Volkan Büber ile birlikte futbolcularla toplantı yaparak, özellikle Pendikspor maçında savunmadaki bireysel hataları görüşüp, bu hataların tekrarlanmamasını, iyi mücadele ile mutlaka her maçın 3 puanla kapatılmasını istediler. Geçtiğimiz hafta evinde Pendikspor’a da 2-0 yenilen Fethiyespor’da başkan ve yönetim futbolcuların art arta kaybedilen maçlarla ilgili olarak dikkatini çekti. Kulüp binasındaki toplantının ardından Hacettepe maçı hazırlıklarına başlayan lacivert beyazlı futbolcularda 8 oyuncunun kart cezası sınırında olması teknik kadroyu düşündürüyor. Ligin son sıralarında bulunan Hacettepe’nin can havliyle bu maçta Fethiyespor’a saldıracağı beklentisi içinde olan Fethiyespor, sabırlı bir oyun ortaya koymayı planlıyor. Fethiyespor’da 3sarı kartlı Bekir Ozan, Hakkı Can, Nurettin, Eray Açıkgöz, Hüseyin Atalay,Oktay Pop, Emir Gökçe ve Oğuzhan’ın durumu teknik kadroyu endişelendiriyor. Bu futbolculara kolay sarı kart görmemeleri, hakemlere tepki göstermemeleri konusunda uyarılar yapılırken, Fethiyespor Pendikspor yenilgisinin futbolcular üzerindeki moral bozukluğunu gidermek içinde çalışmalar yapıyor. Teknik Direktör Akif Başaran, Pendikspor maçında futbolcularının iyi mücadele ettiğini ancak bireysel hatadan yenilen golün takımı demoralize ettiğini söyledi.

LİG DEVAM EDİYOR

Teknik Direktör Akif Başaran, oldukça üzüntülü olduklarını söyleyerek; “Karşılaşmayı kaybettik, tabiî ki üzüntülüyüz. Oyuncularımızda çok üzüntülü. Oyunun geneline baktığımda üstün olan bizdik. Golleri kaçıran bizdik. İkinci yarıda rakip kalede baskı kurduğumuz anda golleri kaçırdığımız anda yapılan bariz bir hata ile gol yedik. Bu hoş olmadı, takımın direncini kırdı. Netice de maçı kaybettik. Hepimiz üzüntülüyüz. Oyuncularım da çok üzüntülü. Beklenmeyen bir mağlubiyetti. Lig devam ediyor. Lig devam ettiği sürede biz içinde olacağız. Futbolcularım iyi oynuyor. Neticelerde onların lehine dönecektir diye düşünüyorum. Netice de bir maç kaybettik. Lig devam ediyor. Mutlaka biz de kazanacağız, yolumuza devam edeceğiz” dedi.

FUTBOLCULARI SAVUNDU

Başaran, taraftarların 2. golden sonra tribünü terk etmelerine, “Muğlubiyet olunca taraftara hak vermemek doğru değil. Oyuna baktığımızda 2-0’lık neticeyi hak etmedik. Bireysel hatalardan iki gol yedik. Rakibin pozisyonu yokken kendi kendimize iki tane gol yedik. Bu konuda arkadaşlarımızı suçlayamayız. Böyle bir hadise yok. Futbol hata oyunu. 3 aydır buradayım. Yükselen bir oyun üstüne koyarak gidiyoruz. İvmeyi yukarıya çekiyoruz. Onların istekleri çok fazla. Onların bu arzusu bizleri ümitli kılıyor. Daha önce üç maçı arka arkaya nasıl kazandıysak, yine kazanmaya başlayacağız. Başladıktan sonra da işler normale dönecektir diye düşünüyorum” dedi.

TOPARLANACAĞIZ

Hacettepe maçı hazırlıklarına başladıklarını ve bu maça kadar toparlanacaklarını söyleyen Akif Başaran, “Oyuncularım Hacettepe maçına kadar toparlanacaktır. Hacettepe takımı da ligin dibinde bir ekip. Hacettepe can havliyle bize saldıracaktır. Biz buna direnç koymadan teslim olma şansımız yok. Bizim de puanlara ihtiyacımız var. Biz de iyi bir direnç ortaya koyup, iyi bir neticeyle döneceğiz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …