Cuma , Nisan 26 2024

Fethiye İHO’dan Anlamlı Ziyaret

Fethiye İHO Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kızılay Kulübü Grubu Tarafından Mevlid Kandili Münasebetiyle Fethiye Huzurevi Sakinlerine Ziyaret Düzenlendi.

Ziyarete Fethiye İHO’dan çok sayıda Öğretmen ve Öğrenci katıldı. Zitarete giden öğrenci ve öğretmenler huzurevi sakinlerine tek tek hediyeler vererek uzun uzun sohbet ettiler. Yine program dahilinde öğrenciler Kur’an-ı Kerim ilahi ve dua okudular. Yapılan sohbetler esnasında zaman zaman duygu dolu dakikalar yaşandı. Huzurevi sakinleri hayatta edindikleri tecrübeleri öğrencilere birbir aktarırken çeşitli tavsiyelerde de bulundular.

Programda bir konuşma yapan Fethiye İHO Okul Müdür Yardımcısı Nadi Özen; Amacımız geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı beden ve ruh yönünden sağlıklı birer birey olarak yetiştirmek. O bakımdan zaman zaman butür yerinde gözlem yaparak eğitimimizi pekiştirmeye çalışıyoruz. Hayatta geleceğimiz son durak yaşlılık. Bu asla kaçınılmaz. Bizim bugünkü ziyaret amacımız öğrencilerimize yaşlıların durumunu neler yaşayıp hissettiklerini yakınen göstermek. Onlara da moral ve motivasyon sağlamak. Bu ortamı gören çoçuklarımızın ileride Anne ve Babalarına daha iyi sahip çıkıp ilgileneceklerini saygı duyacaklarını ümit ediyoruz. Bunu yapmışken de Mevlid Kandili gibi müstesna bir günde olsun istedik. Buradan hepinizin Kandilini Kutluyor, sağlık sıhhat ve huzur dolu günler diliyoruz. Bu Programı gerçekleştiren Öğretmen arkadaşlarımı ve Öğrencilerimi tebrik ediyorum. Dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen bu ziyaretin diğer okullara da örnek olacağını ümit ediyor, tüm okurlarımızın Mevlid Kandilini Kutluyoruz.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …