Cuma , Mart 29 2024

Demir, Adım Adım İlçe Başkanlığına Gidiyor!

CHP Fethiye İlçe Örgütünde, 12 Kasım’da başlayan süreçte mahalle delegeleri seçimlerine 24 Kasım da başlandı,27 Kasım da tamamlanacak. CHP’de kongre süreci devam ederken, CHP Fethiye İlçe Örgütünün önderliğinde 41 Mahallede delege seçimleri başladı. Mahalle delegeleri seçimleri, sabah saatlerinde 24 Kasım da aynı anda start  verildi. Ama kademeli günlere bölünerek oylar kullanılıyor. İlçe başkanlığı için Üç  adayın yarıştığı delege seçimlerinde 24 Kasım günü sabah saatlerinde  17 mahallede başlayan ve saat 16.00 da son buldu.  İlk gün seçime beyaz liste ile delegesini oluşturan  ve seçime giren Mehmet Demir, 14 Mahalledeki delege seçimini kazandığı  öğrenildi.

İkinci sıradaki Aday Ahmet Selim Yücel ise 17 Mahalleki delege belirlemeye mavi liste ile girerek 3 Mahallede başarılıya ulaştığı öğrenildi. Ulaş Yavuz ise 17 mahalledeki seçime ortak liste ile girdiği öğrenildi.

Fethiye’nin 41 mahallesinde gerçekleştirilen delege seçimleri sorunsuz gerçekleşirken, CHP’li üyelerin seçimlere katılımının da yüksek olduğu gözlendi.

Delege seçimlerini konusunda  bir açıklama yapan CHP Fethiye İlçe Başkan Adayı Mehmet Demir, “24 Kasım’da başlayan ve 27 Kasım’da sona erecek ve bütün mahallelerimize sandık koyarak gerçekleştirdiğimiz mahalle delegeleri seçimlerini, son derece güzel katılımla, demokrasi şöleni havasında tamamlıyoruz. Delege seçimleri, demokratik bir ortamda, sakin ve tam bir olgunlukla gerçekleşiyor. Fethiyeli CHP’liler, demokrasiye olan inançlarını ve demokrasi bilincini bir kez daha sergilemişlerdir” diye konuştu.                                                                          Fethiye’nin güzel insanları ile Fethiye’yi yönetmek için aday olduğu söyleyen Mehmet Demir, “Sadece ilçe başkanı olmak için aday olmadığımı her kesime anlatmaya devam ediyorum. Fethiye olarak Cumhuriyet Halk Partisine gönül verenler olarak, siyasetin halk için yapıldığını hissettireceğiz. Atatürk’ün izinden ayrılmadan tüm partililerimizin birlik ve beraberlik içinde olmasını sağlayacağız. Ayırma, ayrıştırma, sen, ben olmadan hep birlikte CHP’nin çatısı altında önce ilçemiz için sonra ülke siyasetindeki yerimizi alacağız. Gerçek CHP’liler ile sorumuz olmayacak. Bizim sorunumuz ve kavgamız sadece partimize zarar verecek art niyetli CHP’li gibi görünen ama gönlünden Cumhuriyet Halk Partili olmayanlar ile olur. Partililerimiz ile sadece fikir alış verişimiz olur. Onda gönül kırıklığımız olmaz. Art niyetli düşüncemiz olmaz. Daha doğrusu göremediklerimizi gören bizi uyaran partilimiz diye düşünürüz. Büyüğümüz ise abimizdir, küçüğümüz ise kardeşimizdir. Biz büyük bir Cumhuriyet Halk Partisi ailesiyiz. Fikirlerimiz ayrı ama altı okta birleşebilen kişileriz. Yıkmak çok kolay, ama yapmak ise çok zor olan bir işe sevdalıyız. Siyaset yapmak, herkesi memnun etmek ilçemizde çok çok zor. Biz bu işi herkesi kırmadan dökmeden yapmak için adayız. Gönlümüz sevgiye, hoş görüye açık. Sadece partimize ve partilimize zarar verecek olumsuz olayları yaratacaklara Kapımız “DEMİR”. Gelin birlik ve beraberlik içinde İlçemizdeki sorunları çözelim çözümleyelim. Bizim listemize oy veren vermeyen tüm partililerime teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …