Cuma , Nisan 19 2024

Fethiye ADD Olağan Genel Kurulunu Yaptı

 

ADD Fethiye Şubesi 12’nci genel kurulu hafta sonu gerçekleşti. Tek listeyle gidilen genel kurul sonunda yönetim kurulu belirlendi. İlerleyen günlerde yönetim kurulu bir araya gelip ADD Fethiye Şubesinin başkanını seçecekler.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)Fethiye Şubesi 12’nci olağan genel kurulu Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi salonunda yapıldı. Divan Başkanlığını Güngör Berk’in yaptığı olağan genel kurul dostluk, dayanışma ve birlik beraberlik içinde geçti. Genel kurul sonunda yapılan seçimlerde yönetim, denetim, disiplin kurulları ve genel merkez delegeleri seçildi.

Açılış konuşmasını yapan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Haydar Murat Topçu, misafirlere ve üyelere hoş geldin konuşması yaptıktan sonra derneğin faaliyetlerini anlattı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi’nin Olağan Genel Kurul Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı.  Gündem maddelerini Divan Başkanı Güngör Berk okudu.

Kongrede gazetecilere açıklama yapan Haydar Murat Topçu, “ADD Fethiye Şubesi 12’inci olağan genel kurulunu yaptık. Şuanda yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu ve genel merkez delegasyonu için adaylarımız müracaatlarını yaptılar. Prosedür gereği yönetim kurulu adaylarımızdan en çok oyu alan 7 kişi asil olarak görev alacak. Divan tarafından görevlendirilecek, onlarda 1 hafta içinde toplantılarını yapıp, görev paylaşımlarını yapacaklar.Biz bir dönem daha görev yapmak için adaylığımızı beyan ettik. Genel kurul görev verirse bir dönem daha göreve talibiz. ADD Fethiye Şubesi daha önce olduğu gibi bundan sonrada Cumhuriyet değerlerini, Atatürk ilke ve devrimlerini savunmaya ve toplumda daha iyi anlaşılması için tüm alanlarda kamuoyuyla paylaşmaya devam edecektir” dedi.

Yönetim kurulu isimleri şu şekilde oluştu:Haydar Murat Topçu, Nursel Türetken, Ali İlker Özdemır, Elvan Dördüncü, Cemile Karaca, Sema Kurtuluş, Yasemin Çalış.

Denetleme kurulu şu isimlerden oluştu: Ersin Gür, Ebru Yeter Ve Aslı Gökalp

Disiplin kurulu şu isimlerden oluştu: Cüneyt Levent, Şehri Vural Ve Can Geçim

Genel Merkez delegeleri şu isimlerden seçildi: Ziya Güngör Berk, Hatice Altıok, Nilgün Berk, Ummuhan Özel, Yasemin Çalış.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …