Cuma , Mart 29 2024

Fethiye’nin Gururu Oldu

Fethiye’nin ilk ve tek profesyonel boksörü Sezer Olpak, Rus asıllı Ukraynalı boksör ile yaptığı maçta berabere kalarak tur atladı.

2009 Yılından itibaren Fethiye Gençlik ve Spor Kulübünde boks yapan 24 yaşındaki Sezer Olpak; ilk profesyonel boksörümüz olarak Belarus’ta ringe çıktı. Aynı zamanda boks antrenörü ve hakemi olan Sezer Olpak; 21.11.2017 tarihinde ilk profesyonel maçında ilçemizi ve ülkemizi temsil etti. Rus asıllı Ukraynalı boksör ile yaptığı maçta berabere kalarak tur atlayan Olpak’a Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Ali Sülün’den destek geldi.

Sezer Olpak’a Destek İstedi

Aynı zamanda Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokul öğrencisi Sezer Olpak’a Fethiyelilerin destek olması gerektiğinin altını çizen Prof.Dr.Ali Sülün; “Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü olarak Sezer Olpak’ı tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Bu tür kendi imkanlarıyla başarılı sporcularımızın bu başarısını devam ettirebilmesi için ilgili kurumlar olmak üzere diğer kurumlarda destek olması gerekmektedir. Bizler Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Meslek Yüksekokulumuz olarak sporcunun yanında olup maddi ve manevi destek vermeye çalışacağız. Sporcumuzdan daha büyük başarılara imza atması temennisiyle kendilerine başarılar dileriz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …