Cuma , Nisan 19 2024

17’nci Yıldönümlerini Deniz Üzerinde Kutladılar

 

Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) 17’nci kuruluş yıl dönümlerini deniz üzerinde kahvaltı yaparak kutladılar.

Fethiye’de 1992 yılında kurulan FETAV, kuruluşlarının 17’nci senesini Prenses Serap teknesinde düzenledikleri kahvaltılı etkinlikte kutladılar. Hem kahvaltı yapan hem de Fethiye’nin eşsiz güzellikteki koylarını gezen FETAV üyeleri eşsiz bir gün geçirdiler.

FETAV Başkanı Dilek Dinçer etkinlik hakkında yaptığı açıklamada: “1992 yılında kurulan FETAV, 2011 yılında yeniden yapılanarak yeniden yola devam kararı aldı. 2001 yılından bu yana bizimle birlikte olan ilk günden bugüne kadar kültür komisyonumuz var. Bu komisyonumuz düzenli olarak yararlı çalışmaları sürdürüyor. Her yıl da böyle bir araya gelerek kahvaltı veya çay etkinliği yapıyoruz. Bu sene 17’nci yılımız. Bu nedenle bir kahvaltı düzenledik. FETAV dostları ile birlikte burada toplanmış bulunmaktayız. Şansımızdan hava da çok güzel. Gördüğüm kadar ile de herkes çok mutlu. Hem kahvaltı hem de Prenses Serap Teknesi ile Fethiye’nin güzel koylarını da geziyoruz” dedi.

Fethiye’de  12 ay hizmet veren hem retorant hem de günü birlik gezi teknesi   Prenses Serap Teknesinin sahibi Serap Yalçın ise, “FETAV  ailesini teknelerinde ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk. Onların şansları olmalı ki bugün hava da çok güzeldi. Herkes çok memnun. Biz Prenses Serap Teknesi olarak bir ilki yaptık. Bu yıl 4’üncü yılımız. Her hafta sonu misafirlerimiz alarak Fethiye Körfezinde kahvaltı yaptırıyoruz ve Adalar turu yapıyoruz. Tüm Fethiye halkı bu turu yaşamalı ve muhakkak bu güzellikleri yaşamalıdır. Herkesi Prenses Serap Teknesine davet ediyorum” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …