Cumartesi , Nisan 20 2024

FETEX Fuarı 4 Mart’ta Açılıyor

Marmaris Fuarcılık tarafından organizasyonu yapılan ve Fethiye’nin sektörel içerikli tek fuarı olan FETEX, 4 Mart Çarşamba günü kapılarını ziyarete açıyor. Fethiye Belediyesinin ev sahipliği, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının katkıları ve TÜMSİAD’ın destekleri ile bu yıl 10.  Kez kapılarını açacak olan Fethiye, Turizm Tedarikçileri Fuarı 07 mart Cumartesi gününe kadar açık kalacak. Fethiye’nin sektörel içerikli tek fuarı FETEX, 10. Kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Fuara ilişkin bilgi veren Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, yılda 3 milyonun üzerinde turisti ağılayan Güney Ege Bölgesinin gözde turizm merkezi Fethiye de 10. Yılına ulaşan FETEX fuarını açmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Volkan Gülcan;  “2020 yılı turizm de önemli yükselme grafiği yakalayacak. Bölge firması olarak, turizmcilerimizin ve sektöre hizmet veren kuruluşların tüm ihtiyaçlarını aynı anda bulabileceği, yeni ürün gamlarını görebileceği Fuarımız FETEX, 120 firmanın katılımı ile 4 Mart Çarşamba günü Çamköy Mahallesi semt Pazaryerinde açılacak.  07 Mart Cumartesi günü akşamına kadar açık kalacak olan Fuar da Ulusal Aşçılar Yemek yarışması, etkinlikler ve stantlar da aktiviteler yer alacak. Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) ın üyeleri ile FETEX Fuarına verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Gülcan, 2020 yılı turizm sektörünün bölgemize hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak, Organizasyonu Fethiye Belediyesi ev sahipliğinde yapılacak FETEX FUARI na katkı ve desteklerinden dolayı Muğla Valiliğine, Fethiye Kaymakamlığına, Büyükşehir Belediye Başkanlığına,  Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına, Fethiye Esnaf ve Sanatkarları Odaları ve bağlı Odalarına, Fethiye Otelciler Birliği FETOB’a, TÜMSİAD’a Mavişef Ahçılar Derneğine, Organizasyon da emeği geçen kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Ziyaretleri  ücretsiz yapılacak FETEX Fuarı’nı takiben, 11/14 Mart 2020 Bodrum Fuarı, 18/21 Mart 2020 Marmaris Fuarı ve 08-11 Nisan 2020 tarihleri arasında FETHİYE AGRİTECH Tarım ve Seracılık Fuarı için hazırlıkların sürdüğü önemle belirtildi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …