Çarşamba , Mayıs 8 2024

 “Esnafımızın Sorunlarını Biliyoruz”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, pandemi süreci ile esnafın çok büyük sıkıntı içerisinde olduğunu belirterek, “Pandemi süreci ne yazık ki esnaflarımızı oldukça etkiledi. Bu zaman diliminde odamız üyelerinin yanında yeterinde olamadı. Ben ve ekibimde elimizi taşın altına koymamız gerektiğini benimsedik ve bu sorumluluk ile yola çıktık” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için adaylığını yazılı ve görsel basın aracılığı ile açıklayan, ardından da esnafları tek tek  ziyaret ederek destek isteyen Tezcan Göktepe(İksirci Tezcan), “Adaylığa esnafımızın sorunlarına çözüm olabilmek adına çıktım”  ifadelerinde bulundu.

Ziyaret ettiği esnaflar tarafından oldukça ilgi ve alaka ile karşılandığını belirten Göktepe, “Herkesin bildiği üzere zor bir dönemden geçiyoruz. Ekonomik ve sağlık konuları sürekli gündemimizde ve pandemi sebebiyle Fethiye turizmi  de bu süreçten oldukça etkilendi. Bu da esnaflarımızın çoğuna olumsuz yansıdı. Elimizi taşın altına koymamamız içten bile değildi. Bu sorumluluk ile bu yola çıkıyoruz. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bugüne kadar yapılamayan bir çok çalışmanın projelerini hazırlıyoruz, bunları günü geldiğinde sizlerle paylaşacağız ve kamuoyunu da bilgilendireceğiz. Fethiye’deki esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz, Bizde o sorunları yaşayanların başındayız. Bu bağlamda mevcut sorunlar ve projeler üzerinde çalışmalarımız adaylığımızı aklımıza getirdiğimiz günden beri devam ediyor. Takdir edersiniz ki tüm sorunların ucu bürokrasi ve siyasete değiyor. Bu anlamda biz sorunu önce ilgili makama götürüyor, yasal haklarımızı anlatıyor ve neler yapabileceğimizi karşılıklı tartışıyoruz. Sorun değil çözüm odaklı çalışıyoruz ve çalışacağız. Asıl olan esnaflarımıza hizmet etmek ve sıkıntılarında yanlarında olup çözmektir. Benim de bir esnaf olarak, tek amacım Fethiye’deki  diğer esnaf arkadaşlarımıza hizmet etmek ve sorunlarını çözmek olacaktır” dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …