Cumartesi , Nisan 27 2024

Esnaf Hastanesi Yurtdışına Damgasını Bir Kez Daha Vurdu

 

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesinin de aralarında yer aldığı 2. Expo Turkey by Qatar, Katar’ın başkenti Doha’da yapıldı. Organizasyonun tarihi ve seçilen konum nedeniyle başta Katarlı ziyaretçiler olmak üzere tüm Ortadoğulu yatırımcılar fuara akın etti. 7 ana sektörü, 3.000 üzerinde profesyonel ve 10.000 genel ziyaretçi ile bir araya getirdiği fuar ikinci kez kapılarını değerli Türk firmalarına ve Katarlı ziyaretçilere açtı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) üstlendiği, Medya City tarafından organize edilen gayrimenkul, inşaat, mobilya, makine, yapı malzemeleri, lojistik, bilgi teknolojileri, gıda ve sağlık turizmi sektörlerinin öncü şirketlerinin yer aldığı fuara  toplamda 112 Türk şirketi katıldı.  Sektörlerin öncü firmalarını bir araya getirerek network geliştirmelerine ve beraber iş yapmalarına imkân sağladı.

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, bölgemizdeki sağlık alanında gelişmelerin yanı sıra mavi ve yeşilin buluştuğu tarihi bir cennet olan Fethiye’nin tanıtımını da Katar’da başarı ile gerçekleştirdi.

“Sağlık turizmi, sadece tedavi amacıyla yapılan seyahatler olarak düşünülmemelidir. Çünkü sağlık turizmi aynı zamanda Türk turizmine ve sağlık kuruluşlarının büyümesine de katkıda bulunan önemli bir turizm türüdür.” diyen Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yetkilileri:

“Sağlık turizmi, Fethiye’mizin marka algısını yükseltebileceğimiz büyük bir fırsattır. Çünkü hastanemiz coğrafi konumu, cihaz donanım ekipmanı, hizmet kalitesi ve deneyimli hekim kadrosu açısından çok iyi durumdadır ve bu konuda kendimize güvenimiz tamdır. Sahip olduğumuz bu avantajları kullanarak, güzel şehrimizin tanıtımını hedefliyoruz” dedi.

Ayrıca, Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yetkilileri fuara katılımın yoğun olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek sağlık turizmi adı altında bölgemize sağlanacak katkılarından dolayı bu gibi organizasyonlarda her daim yer almaya devam edeceklerini ilettiler.

VIA Yönetim Çözümleri Danışmanlık Eğitim ve Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü Emre Ali  Kodan “ Özel Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi 17-19 Ocak 2018 tarihlerinde Katar’da fuara katılım sağlayarak 300’ün üzerinde birebir görüşmeler yaptı. Hastane yöneticileri ve Hastane Uluslararası Hasta Merkezi Koordinatörü Sn. Emel Kendirli, Sn. Kerem Tayçu’nun fuardaki organizasyonumuzdan hem memnun olması hem de süreç boyunca benden aldıkları danışmanlık hizmetlerinden son derece memnun olmaları şahsım için bir teveccüh olup bende değerli hastanemizin yönetim kurulu, yönetimi ve değerli ekip üyelerine teşekkürü bir borç bilirim.”  dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …