Cuma , Mart 29 2024

EŞEN ESNAFI HARUN SAĞIR’I BAĞRINA BASTI

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır’ın Eşen Ortaokulu mezunu olması her ziyaretinde olduğu gibi bu ziyarete de ayrı bir önem kattı. Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır ve Başkan Yardımcısı Mehmet Alaşan Eşen, Çukurincir, Gölbent ve İzzettin Mahallelerindeki esnafları tek tek ziyaret etti. Ziyarette sorunlar dinlenip, oda olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada destek vermeye devam edileceği belirtildi.

Bölge bölge esnaf ziyaretlerini sürdüren Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, ”Bugün Çukurincir, Gölbent, İzzettin ve Eşen’deki esnaflarımızı ziyaret ettik. Seydikemer ilçemizin her bir noktası bizim için değerli ancak ben Eşen Ortaokulundan mezun oldum. Çocukluğumun en güzel 3 yılı burada geçti. Tabii ki de, insanın o günleri gözünün önüne geliyor. Çocukken elbisemi diktirmeye gittiğim Alim Abimi, okula giderken alışveriş yaptığım Veli Abimi, çayını içtiğim Şakir Amcamı oda başkanı olarak ziyaret etmek mutluluğun en güzeli. İnşallah oda başkanı olarak değil de, bir evlatları olarak onlara layık olmaya ve en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim” dedi.

Yaklaşık 30 yıllık esnaf olduğunu belirten Kırtasiyeci Veli Ceylan, ”Harun başkanın çocukluğu bizlerle geçti, oda Eşenli sayılır. Biz onunla gurur duyuyoruz. Ne mutlu ki, böyle güzel ve hayırlı görevler yapmak nasip olmuş. Onu görünce benimde gençliğim gözümde canlanıyor. Bize bu saatten sonra düşen görev Harun başkanın arkasında dimdik durmak. Ona sonuna kadar destek vermek. Allah izin verdiği sürece de vermeye devam edeceğiz” dedi.

Harun’u Bir Dönem Daha Başkan Yapıp Mesleği Bırakacağım

Kahveci esnafı Şakir Küçükçakal ise, “Harun bizim çocuğumuz kendisini seviyoruz. Odanın kurulmasında ve sonrasında çok emek çekti. Odaya gittiğimde Başkanıyla yönetimi ve personeliyle kendimi evimde gibi hissediyorum. Hepsi güler yüzlü, saygılı bir şekilde hizmet veriyorlar. Daha ne isteyelim ki. Emek olmadan yemek olmaz. Yiğidin hakkını yememek lazım. Yaşım 67 oldu. Aslında mesleği çoktan bırakacaktım ama sırf Harun başkanı bir dönem daha seçeyim ondan sonra bırakayım diye kapatmıyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …