Cuma , Nisan 19 2024

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Başladı

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüşe Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Sporcular, Antrenörler ile vatandaşlar katıldı. Hafta dolayısıyla Özge Can anıtı önünde toplanan sporcular ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Harun Reşit Yiğit Beşkaza Meydanına kadar yürüdü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Amatör Spor Haftası’ Fethiye’de renkli görüntülerle başladı.

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpler tarafından gerçekleştirilen organizasyon kapsamında özge can anıtından Beşkaza meydanına kadar yürüyüş gerçekleştirildi. Türk Bayrağı, ‘Amatör Spor Haftası’ yazılı pankart ile gerçekleştirilen yürüyüşe çok sayıda sporcu ve vatandaş katıldı. Yürüyüşün ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından haftanın önemine ilişkin bir konuşma yapan Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Harun Reşit Yiğit, antrenör ve sporcuların Amatör Spor Haftasını kutladı. Yiğit 9-15 Ekim tarihlerinin Türkiye genelinde Amatör Spor Haftası olarak kutlandığına vurgu yaparak, haftanın hayırlı olması temennisinde bulundu. Bizde Fethiye’de bir kortej yaptık. Amacımız vatandaşları spora yönlendirmektir dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …