Cuma , Nisan 26 2024

Cumhur İttifakından CHP’ye İadeyi Ziyaret

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkanı  Muhittin Kayabaş,  AK Parti ilçe başkanı Bekir Eser ve AK partililer ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’yı ziyaret ederek başarılar dilediler. Kayabaş, Fethiye’de seviyeli bir seçim kampanyası yürütüldüğünü belirterek “Hepimizin amacı ilçemize ve milletimize  hizmet etmek. Fethiye’de yaşayanların mutluluğuna katkı sağlayabilmektir. Bundan sonra da ilişkilerimiz devam edecek” diye konuştu.

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve beraberindeki AK Parti  heyetini, Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Meclis üyesi adayları ve partililer karşıladı.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette seviyeli bir seçim yarışı geçirilmesi temennisinde bulunulurken, bugüne kadar geçen seçim döneminde sıkıntılı bir sürecin yaşanmamasının mutluluk verici olduğuna dikkat çekildi. Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, “Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’a, AK Parti İlçe Başkanı Bekir Eser ve beraberindeki arkadaşlara ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Fethiye’de herhangi bir gerilim olmaksızın, son derece seviyeli ve düzeyli bir şekilde bir seçim sürecini hep birlikte yürütüyoruz. Bu süreç sonuçlar ne olursa olsun seçim süreci boyunca ve sonrasında da aynı şekilde seviyeli  ve düzeyli şekilde devam edecektir.31 Mart günü milletimiz iradesini ortaya koyarak bir tercih yapacaktır ve bizlerde bu tercihe saygı duyacağız. İnşallah bu seçimler ilçemiz ve ülkemiz adına hayırlı olur. AK Partili arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

KARACA “ÇALIŞMALARIMIZ SAYGILI VE SEVİYELİ”

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Bekir Eser, ve Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş nezdinde bizleri ziyaret ederek onurlandıran tüm AK Partili arkadaşlara çok teşekkür ediyorum diyen Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ise, “Geride kalan bir aylık seçim çalışmamız süresince gördüğümüz tablo bizleri çok mutlu ediyor. Siyasi partileri her ne olursa olsun şehrimiz artık rahatlamış durumda ve insanlarımız umutlu ve mutlu durumdalar. Hem AK Partili arkadaşlarımız hem de biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak birbirimize karşı seviyeli saygılı bir şekilde seçim çalışması yürütüyoruz. Biz gittiğimiz hiçbir yerde arkadaşlarımız hakkında olumsuz beyanatta bulunmuyoruz. Onlarda aynı şekilde bizim hakkımızda en ufak bir olumsuz davranışta ve beyanatta bulunmuyorlar. Bizim hepimizin amacı Fethiye’ye hizmet etmek ve Fethiye’de yaşayan insanlarımızın mutluluğuna katkı sağlayabilmek” dedi.

ESER “BAŞKANLAR İLE ORTAK KARAR ALDIK”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, “Geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı  Fethiye Seçim Koordinasyon Merkezimizde bizleri ziyaret ederek mutlu eden Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu bey ve Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca beye bizde iadei ziyarette bulunuyoruz.Siyasi görüşü her ne olursa olsun, burada bulunan arkadaşlarımız ile her gün her yerde bir araya gelerek sohbet edip görüşüyoruz. Alim Karaca başkan ile aynı dönemde beraber belediye başkanlığı görevinde bulunduk. Gayet iyi uyum içerisinde bir çalışmamız olmuştu.Biz Fethiye’de  İlçe Seçim Kurulunda ilçe başkanları ile ortak bir karar almıştık. Seçim süresi boyunca ve sürecin sonrasında, “siyasette birbirimize hiçbir zaman bel altı vurmayacağız. Birbirimiz kırmayacak ve insanlarımızı üzmeyeceğiz” demiştik. Şimdiye kadar ki süreçte bu alınan karara uyulduğunu görüyor ve mutlu oluyoruz. Bundan sonraki süreçte de projelerimiz ve yapacaklarımız anlatacağız” ifadelerini kullandı.

KAYABAŞ “SEVİYELİ BİR SEÇİM KAMPANYASI YÜRÜTÜYORUZ”

Sıcak ve güler yüzlü karşılamalarından dolayı Cumhuriyet Halk Partililere teşekkür eden  Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş,”Anadolu toprakları çok büyük insanlar yetiştirmiştir. Bu topraklar Yavuz Sultan Selim’ler, Pir Sultan Abdal’lar, Hacı Bektaşı Veli’ler ve Mustafa Kemal Paşalar yetiştirmiştir. Biz şehit kanları ile sulanmış bu topraklarımıza hizmetkarlık yapmak için geldik. Hem Alim başkanım hem de ben bu göreve talip olduk. Bu göreve talip olma cesaretini gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Alim Karaca başkanımız Kumluova Belediye Başkanlığı döneminden bu yana çok iyi biliyor ve takip ediyoruz. Başarılarını her zaman taktir ettiğim bir kardeşimdir. Biz her zaman birlikteyiz. Amacımız ve gayemiz Fethiye için bir şeyler yapabilmek. Halkımız 31 Mart günü küme teveccüh gösterir ve seçerse o başkanımızdır. Onun elini hep birlikte kaldırırız. Ve sonrasında da yine birlik beraberlik göstererek, projelerimizi birbirimizden yararlanarak Fethiyemiz için faaliyete geçiririz.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …