Cumartesi , Nisan 20 2024

CHP, Cami Boyamaya Devam Ediyor

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fethiye ve mahallelerindeki camilerin boya ve bakım işlemlerine bir yenisini daha ekledi. CHP Fethiye İlçe başkanı Mehmet Demir öncülüğünde başlatılan camilerin bakım ve boyama projesi devam ediyor. Bu güne kadar Fethiye’de; 5 camiyi boyayıp teslim eden CHP Fethiye İlçe Teşkilatı; vatandaşların talepleri doğrultusunda; Karaçulha mahallesindeki çifte minareli Karaçulha Çamlıca Caminde boya ve bakım işlemini başlattı.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir açıklamasında “Camilerin boyanması konusunda talep sayısı 30’a çıktı, bugün itibariyle 6. camimizi boyuyoruz. Hedef olarak 11 cami düşünüyorduk ama şu an itibarıyla boyanması gereken cami sayısı 30’a çıktı. Bu 30 caminin de boyanması konusunda söz verdik. Karaçulha Çamlıca Camii, Fethiye’nin en büyük camisi. Karaçulha Muhtarı Mustafa Gizli’ den talep geldi, biz de ona bu konuda elimizden geleni yapacağımızı söyledik. Bize destek veren hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz” dedi. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir okulların boyanması için de çalışma başlattıklarını ancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce pandemi gerekçesi öne sürülüp izin verilmediğini söyledi. Demir “ Fethiye’de boyanması gereken 16 okul tespit ettik ve bu okulların boyanması konusunda Milli Eğitim Müdürlüğü ile iletişime geçtik. Konu ile ilgili okulların boyanmasına pandemi döneminden dolayı izin verilmedi. İzin verilseydi 16 okulu da boyayacağımızı taahhüt etmiştik. Fethiye’ye hizmet etmek için elini taşın altına sokan bir İlçe Başkanı ve ilçe örgütüyüz. Tüm Fethiye CHP İlçe Örgütü olarak mahalle muhtarlarımız ile ortak hareket ediyoruz” dedi.

Bazı yaptıkları projeleri hatırlatan CHP’li Başkan Mehmet Demir 250-300 adet tablet dağıttıklarını belirterek Fethiye’de yepyeni bir proje daha yapıp yaşlı vatandaşlara Pazar arabaları dağıtacaklarını ifade etti. Demir “ Biliyorsunuz şuana kadar 250-300 adet tablet dağıttık. Fethiye halkının kalbine dokunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde bir büyük projemiz daha var, gelecek hafta Cuma ve Pazartesi günü yaşlı vatandaşlarımıza pazar arabaları dağıtacağız. Diğer projemiz ise her evde bir Nutuk olması için 29 Ekim’de 2 bin 500 Nutuk dağıtacağız. İlçe Örgütümüz, mahalle temsilcilerimiz müthiş çalışıyor.

Aday olurken de söylemiştim, 953 ilçe içerisinde üye sayısı olarak ilk 3 gireceğiz demiştim. Göreve geldiğimden bu yana 2 bin 160 üye kaydı gerçekleşti. Üye sayısı bakımından hedefimiz 10 bin, bu sayıyı yakalamamıza az kaldı bunun için çok mutluyuz” dedi. Fethiye’de birinci parti olmanın yanı sıra vatandaşlara dokunarak Karaçulha mahallesinde de sandıktan birinci parti çıkacağız diyen Mehmet Demir “ İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her türlü desteği veriyoruz. Bu yol çok uzun, gençliğimiz var, bu yolda hep beraber hizmete devam diyoruz. Erken seçim istiyoruz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ayak sesleri geliyor, iktidara yürüyoruz. Halkımızdan bu konuda olumlu tepkiler alıyoruz bu bizi gururlandırıyor. Böyle giderse Karaçulha’da sandıktan 1. Parti olarak çıkacağımıza inanıyoruz. Böyle bir hizmet fırsatı verdikleri için Karaçulha halkına ve Muhtar’ımız Mustafa Gizli’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Karaçulha Muhtarı Mustafa Gizli’de yoldan geçen vatandaşlarımız artık boyası solmuş cami görmeyecekler diyerek “ Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’e, Çalıca’daki camimizin boya bakımlarını yaptırdığı için mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Camimizin bulunduğu yerdeki yol, turizm cenneti Fethiye’ye giriş yollarından bir tanesi. Bölgedeki yerli halkımız ve Fethiye’ye tatil için gelen misafirlerimiz artık buradan geçerken boyası solmuş bir cami görmeyecek” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …