Salı , Nisan 16 2024

Fethiye’ye İsmail Ayhan Atandı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçtiğimiz yıllarda, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde ilçe emniyet müdürlüğü görevinde bulunan İsmail Ayhan atandı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Suel ise Menteşe İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Suel Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı. Suel’in yerine Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Görevine valilik Oluru ile geçtiğimiz yıllarda Fethiye ve Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde de bulunan İsmail Ayhan atandı.

Fethiye’nin yeni İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, daha önce Fethiye’de 5 yıl ilçe emniyet müdür yardımcısı, ardından sırasıyla Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü, kısa bir süre Fethiye İlçe Emniyet Müdürü, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü ve Dalaman Hava Limanı Emniyet Müdürü olarak görev yaptı. Ve Ayhan’ın son olarak yurt dışı görevinde bulunduğu öğrenildi. İsmail Ayhan’ın önümüzdeki hafta Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayacağı öğrenildi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …