Perşembe , Nisan 25 2024

Çalışmalar Vatandaşların Yüzünü Güldürdü

Seydikemer Belediyesi mahallelerde asfalt döküm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. 

Seydikemer Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri Çukurincir, Karadere, Karaköy, Kumluova, Eşen, Çaykenarı, Kadıköy, Yayla Ceylan, Yayla Temel, Arifler, Minare ve Yakaköy mahallelerindeki asfalt çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, Güneşli ve Kabaağaç, Seki mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığını belirtildi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz asfalt çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Asfalt sezonunun başlaması ile mahallelerimizden gelen istek ve şikayetler doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Amacımız ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak tüm mahallelere eşit bir şekilde hizmet götürebilmek. Mahallelerimizde yaşayan insanlarımızın daha konforlu ve hızlı bir ulaşım sağlamaları için elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz. Yol, yapım bakım ve onarım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Mahallerdeki asfalt çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak yollarımızı hizmete açabilmek için gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …