Cuma , Nisan 26 2024

Beşkaza her zaman ‘1” olmalı!

Fethiye Belediyesi tarafından 2012 yılında açılarak, geleceğimiz olan evlatlarımızın hizmetine sunulan Fethiye Belediyesi Fen Lisesi, 2016 – 2017 Eğitim Öğretim Yılı YGS net istatistiklerinde aldığı ortalama 481,409 puanla Muğla birincisi oldu. Belediye Fen Lisesi Okulu Müdürü Mustafa Erdoğan, okul aile birliği ve öğrenciler, Başkan Saatcı’ya ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Saatcı, “Belediye Fen Lisesi YGS sonuçlarında Muğla’da birinci! Bu küçümsenecek bir başarı değildir. Beşkaza her zaman ‘bir’ olmalıdır. Biz her zaman Fethiyeliler olarak hep ilklerin altına imzamızı attık. Eğitim ayağımız eksikti. Onu da bu eserimiz gerçekleştirerek, bu eksikliğimizi giderdik” dedi.

Fethiye Belediyesi Fen Lisesi YGS 1, YGS 2, YGS 3, YGS 4, YGS 5, YGS 6 sonuçlarının tamamından il ve ilçe genelinde birinci oldu. Belediye Fen Lisesi Okul Müdürü Mustafa Erdoğan ziyarette, Başkan Saatcı’ya Fethiye’ye böyle bir okul kazandırdığı için teşekkür ederken, “Öğrencilerimiz bizleri çok gururlandırdı ve Muğla genelinde tüm YGS sonuçlarından birincilikle ayrıldılar.  Fethiye’nin beyin göçünü dışarıya göndermemek için, çok güzel bir eseri Fethiye’mize, geleceğimize kazandırdı. Ben öğrencilerim adına Başkanımız Behçet Saatcı’ya teşekkür ediyorum. İnanın gittiğimiz her yerde, Belediye Fen Lisesi deyince, özel bir okulmuş gibi bize ilgi gösteriliyor. Çünkü çok güzel bir eser oldu ve inşallah başarıları daha da arttıracağız” diye konuştu.

“YATIRIMLARIMIZ HEP GELECEĞE”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Bakın ben bunu her zaman dile getiriyorum. Fethiyeli çocuklarımıza şans verildiğinde, onlar size fazlasını veriyor. 4 yıl gibi kısa bir süre içerisinde çok büyük başarılar elde edilmeye başlandı. Burada Okul yönetimi, öğretmenlerimiz, okul aile birliği, velilerimiz ve tabi ki evlatlarımızın büyük emeği var. Belediye Fen Lisesi YGS sonuçlarında Muğla’da  birinci! Bu küçümsenecek bir başarı değildir. Beşkaza her zaman ‘bir’ olmalıdır. Biz her zaman Fethiyeliler olarak hep ilklerin altına imzamızı attık. Eğitim ayağımız eksikti. Onu da bu eserimizle tamamladık. Asıl müteşekkir olması gereken bizleriz. Ben sizlere teşekkür ediyorum. Yolu, kaldırımı herkes yapar. Önemli olan böyle geleceğe eserler bırakmaktır. Bakın şimdi de İşletme Fakültesi’nin bir bloğunu biz yapıyoruz. Yatırımlarımız hep geleceğimize…” dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …