Perşembe , Nisan 25 2024

Fethiyespor Kağan’ı Renklerine Bağladı

Fethiyespor üçüncü transferini gerçekleştirerek geçen sezon Gümüşhanespor’da oynayan Kağan Söylemezgiller’i renklerine bağladı.  Fethiyespor;  Gümüşhanespor`da forma giyen orta saha oyuncusu Kağan Söylemezgiller ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kahramanmaraşspor’da forma giyen santrafor Yakup Ramazan Zorlu ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak ilk transferi gerçekleştiren Fethiyespor, sonra Konyaspor’dan sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim Pekşen’i kadrosuna kattı. Önceki gün de üçüncü transferini gerçekleştiren Fethiyespor; Kağan Söylemezgiller ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Fethiyespor yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı Özkan Torunoğulları ile birlikte sözleşmeye imza atan Kağan Söylemezgiller; her iki taraf içinde hayırlısı olsun, dedi.  Fethiyespor’a gelmemde Teknik Direktör  Levent Eriş hocamın da   etkisi  olduğunu ifade eden Kağan Söylemezgiller  “Fethiyespor’a geldiğim için çok mutluyum. 2 yıllık sözleşme imzaladım. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Allah utandırmasın. Başkanıma ve Levent hocama çok teşekkür ediyorum. Her zaman hedefleri olan takımlarda forma giydim, inşallah bu sezon hep birlikte özlenen günlere kavuşuruz” dedi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kağan Söylemezgiller “2010 yılında Ankaragücün’de, Karabük, Rize Çaykur, İsviçre, Şanlı Urfa ve Gümüşhanespor’da top oynadım. Büyük sözlerin adamı değilim ama Fethiyespor  için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Fethiyespor yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı Özkan Torunoğulları’da konuşmasında “Fethiyespor’umuza hayırlı ve uğurlu olsun. Üçüncü transferimizi de gerçekleştirdik. Transferler konusunda  taraftarımız endişe etmesin. Nokta atışı yaparak, bekleyerek ve görerek transferlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Kağan Söylemezgiller ile 1.5 aydır görüşüyorduk. Bu gün renklerimize bağladık. Fethiyesporumuza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …