Pazartesi , Nisan 29 2024

Başkan Otgöz’den Yeni Kaymakam’a Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, yeni göreve başlayan Seydikemer Kaymakamı Ahmet Güneri’yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Mustafa Ali Türkan, Ramazan Kaynak, Seydikemer İlçe Tarım Müdürü Engin Maraşlı, Seydikemer Sütçüler Birliği Başkanı Turgut Tokmak, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ile birlikte bugün göreve başlayan Seydikemer Kaymakamı Ahmet Güneri’ni makamında ziyaret etti.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçe ile ilgili genel bilgileri Kaymakam Ahmet Güneri’ye aktardı. Seydikemer Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili de bilgiler paylaşan Başkan Yakup Otgöz, “Kaymakamımız bugün göreve başladı. Bizlerde bir hoş geldin ziyaretine geldik. İlçenin problemleri, vatandaşlarımızın dertleri ile ilgili konuştuk. İnşallah beraber güzel işler yapacağız. Sayın Kaymakamımıza hayırlı uğurlu olsun dedik, Allah utandırmasın, İnşallah ilçemiz için hayırlı olsun.” dedi. Bingöl’ün Karlıova ilçesinden Seydikemer Kaymakamlığına atanan ve bugün göreve başlayan Seydikemer Kaymakamı Ahmet Güneri, “Sayın başkanımız ve Başkan Yardımcıları ile birlikte hoş geldiniz ziyaretinde bulundular. Tabii gayri resmi bir ziyarette bu. İlk günüm olması ve bir de ziyaret kapsamında olduğu için resmi işlerimiz de konuşuldu. Bugün gelecek olan bakan yardımcımız ve sayın valimizle birlikte gerçekleşecek ziyaretin kapsamı, nereler olacağı konuşuldu ve bundan sonraki aşamada Seydikemer’e nasıl katkıda bulunabiliriz hep beraber ortak akılla fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah faydalı olur” dedi.

AHMET GÜNERİ KİMDİR?

1982 İstanbul doğumlu olan Kaymakam Ahmet Güneri İstanbul doğumlu olup aslen Safranboluludur. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. 2009 yılında Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 2010 yılında Isparta Kaymakam adayı olarak mesleğe intisap etti. Sırasıyla Eskişehir’de teftiş stajı, Zonguldak İli Devrek İlçesi’nde Kaymakam refikliği stajını yaptı. Muğla İli Kavaklıdere İlçesi’nde, Denizli ili Çal İlçesi’nde ve Kütahya İli Altıntaş İlçesi’nde Kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. Yurtdışı dil eğitimi için ABD’nin Virginia Tech Üniversitesi’nde bir yıl yurt dışı stajı yaptı. 98. dönem Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamladı ve 2013-2016 yılları arasında Ankara İli Evren İlçesi Kaymakamı olarak görev yaptı. 30.11.2016 tarih ve 2016 / 861 sayılı müşterek sayılı kararname ile Kırklareli Kofçaz Kaymakamlığı’na atanan Güneri, burada görevli iken 31.08.2018 tarih ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Muş İli Hasköy İlçesi Kaymakamlığı’na atanmıştır. İçişleri Bakanlığı, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Karlıova İlçesine ve son olarak Seydikemer İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Güneri, evli ve bir çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …