Perşembe , Mart 26 2026

BAŞARILI İKİ OPERASYONUN ARDINDAN TABURCU EDİLDİ

Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne başvuran ve tüm damarlarında yaklaşık yüzde 80 düzeyinde ateroskleroz tespit edilen hasta, yoğun tedavi süreci ve iki ayrı operasyonun ardından sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

Hastanın ilk operasyon öncesinde Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Uğur Bakır, Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Suat Altınmakas, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanları Dr. Hatice Fidan, Dr. Osman Yapakçı tarafından değerlendirildiği, ameliyat sürecinin çok disiplinli bir yaklaşımla planlandığı ifade edildi. Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Barış Gürcü’nün gerçekleştirdiği operasyonun ardından bir süre yoğun bakımda takip edilen hasta, klinik iyileşme sonrası servise alındı. Hastanenin 3. basamak yoğun bakım ünitesiyle yüksek riskli ameliyatların gerçekleştirilebildiği, ameliyat sonrası takip ve tedavi süreçlerine olanak sağladığı kaydedildi.

Tedavi sürecinin ilerleyen döneminde hastanın bağırsak dolaşımında bozulma şüphesiyle yeniden değerlendirmeye alındığı, yapılan tetkiklerin ardından Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Barış Gürcü tarafından ikinci kez operasyona alındığı kaydedildi. Başarılı geçen ikinci operasyonun ardından yaklaşık 10 gün yoğun bakımda izlenen hasta, genel durumunun düzelmesiyle taburcu edildi. Hasta yakınları, yaşanan hayati risk taşıyan süreçte emeği geçen hekimlere ve hastane çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

 

About egegazetesi

Check Also

FETHİYESPOR EVİNDE KAYIP 0-1

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Fethiyespor, 28. haftada kendi evinde ağırladığı Menemen Futbol …

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.