Çarşamba , Nisan 24 2024

Baha Şıkman Caddesi’nde Asfalt Çalışmaları

Fethiye Belediyesi, Baha Şıkman Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, üstyapı çalışmalarına başlandı.

Baha Şıkman Caddesi’nde Fethiye Belediyesi, MUSKİ, Telekom, Vodafone ve ADM Elektrik Dağıtım AŞ. iş birliğinde sürdürülen altyapı çalışmalarının tamamlanan kısımlarında, Fethiye Belediyesi asfalt ve kaldırım çalışmalarına başladı. Baha Şıkman Caddesi üzerindeki 177. sokağın kesişimine kadar olan kısımdaki BSK asfalt çalışmaları, 6 Haziran Pazar gününe kadar tamamlanacak. Kademeli bir şekilde, öncelikle Ölüdeniz Caddesi kavşağına kadar olan kısım sonrasında ise Ölüdeniz Caddesi Muğla Makası kavşağına kadar olan kısım Haziran ayı sonuna kadar araç trafiğine açılmış olacak. Kaldırım düzenlemeleri ADM Dağıtım A.Ş.’nin enerjilendirme çalışmalarına müteakip tamamlanacak.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran; “Bölgemizde yaptığımız BSK asfalt ve kaldırım düzenleme çalışmaları, yapılan çalışmaların uzun ömürlü ve sağlıklı olabilmesi için bölgede çalışan altyapı kurum ve kuruluşların tamamıyla koordine edilerek yürütülmektedir. Bu koordinasyonlarda istenmeyen gecikmeler olabilmekte ve silsile olarak özellikle Belediyemizin çalışmalarını öteleyebilmektedir. Vatandaşlarımızın mağduriyetini asgari düzeyde tutabilmek için tüm ekip arkadaşlarımız azami gayret göstermektedir. Bu zamana kadarki gecikme sebepleri çözüme ulaştırılmış olup, vatandaşlarımız yol kaplama çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlandığını kendileri de gözlemleyeceklerdir” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …