Salı , Nisan 16 2024

ARIKAN ” FETHİYESPOR’U HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

2017/18 sezonu fikstürünü incelediklerini söyleyen Fethiyespor Kulübü As Başkanı Okan Arıkan, avantajlı, güzel bir kura çektiklerini söyledi.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda gerçekleştirilen fikstür çekiminin ardından Fethiyespor’un 2017-2018 futbol sezonunda karşılaşacağı takımlar belli oldu. 2017/18 sezonu fikstürünü incelediklerini söyleyen Fethiyespor Kulübü As Başkanı Okan Arıkan, avantajlı, güzel bir kura çektiklerini söyledi.

Arıkan gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “Çarşamba günü kura çekimlerini yaptık. İlk hafta kendi evimizde Hacettepespor ile oynayacağız. Fikstürü incelediğimiz zaman avantajlı, güzel bir kura çektiğimizi düşünüyoruz. Ama her şey sahada belli olacak, iddiamızı sahada ortaya koymamız lazım. Biz yaptığımız transferlerle futbolcu arkadaşlarımıza ve takımımıza inanıyoruz. İnşallah bu sezon bütün Fethiye’yi mutlu edecek bir oyun sergileyeceğiz.”

Diğer kulüp yöneticilerinin Fethiyespor’un yaptığı transferleri yakından takip ettiklerini gözlemlediklerini belirten Arıkan; “Pendikspo’un başkanı Fethiyespor’un bu sene çok güzel transferler yaptığını, yakından takip ettiğini söyledi. Yaptığımız transferlerin konuşulması bizi mutlu ediyor. Transfer yaptığımız oyuncuları tek tek soruyorlar. Bu da bizim doğru kararlar aldığımızı ortaya koyuyor. Taraftarlarımız, yöneticilerimiz ve oyuncularımızla Fethiyespor’u hak ettiği yere getireceğiz” şeklinde konuştu.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …