Salı , Mart 19 2024

Seminerler Devam Ediyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerinin kişisel ve kurumsal gelişimine katkı sunmak amacıyla düzenlediği eğitimler, alanında uzman isimlerin verdiği eğitim ve seminerlerle devam ediyor. FTSO bu hafta düzenleyeceği iki seminer ile hem dış ticaret hem de insan ilişkileri ve iletişim konusunda katılımcılara ışık tutmayı hedefliyor.

Yaz sezonunun ardından eğitimlerini sıklaştıran Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası bu hafta iki tane seminer vermeye hazırlanıyor. 11 Ekim Perşembe günü FTSO Likya Salonunda İzgören Akademi eğitmenlerinden Ece Üvey ‘İnsan Tanıma Sanatı’ isimli seminer verecek. Perşembe günü saat 17.00’de başlayacak olan seminer 2 saat sürecek. Seminer FTSO üyelerine ve üyelerinin çalışanlarına ücretsiz olacak.

FTSO tarafından bu hafta düzenlenecek bir diğer seminer ise ‘Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri’ olacak. Seminerde ‘İhracatta Sağlanan Destek Programları’, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzmanı Tülay Uyanık Nachtwey tarafından anlatılacak.  Ticaret Bakanlığı Anlaşmalar Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı Ayşegül Demir tarafından da “Pazara Giriş Engelleri ve Çözüm Yolları” üzerine bilgi verilecek.

Oda üyelerini eğitim ve seminerlere davet eden FTSO Başkanı Osman Çıralı, “Yaz sezonunun bölgemizdeki tüm işletmeler için yoğun geçmesi sebebiyle eğitimlere ara vermiştik. Sezonun ardından eğitim ve seminerlerimiz yeniden başladı. Bu hafta iki seminer düzenliyoruz. Bölgemizde çok önemli ihracat ürünleri var. Dünyaya açılarak bölgemize, ülkemize değer katmak isteyen tüm girişimcileri ve kendini hem insan ilişkileri konusunda hem de işi konusunda geliştirmek isteyen girişimcileri eğitimlerimize davet ediyorum. Seçim sürecinde eğitimlerin ücretsiz olacağının sözünü vermiştik. Söz verdiğimiz gibi göreve geldiğimiz günden beri eğitimlerimiz üyelerimize ve çalışanlarına ücretsizdir. Eğitimlerimizin verimli olabilmesi için katılımcı sayısı sınırlıdır. Katılmak isteyen üyelerimizden önceden kayıt yaptırmalarını rica ederiz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaca, Bozyer ve Esenköy’deydi

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Bozyer Mahallesinde vatandaşlarla bir …