Çarşamba , Nisan 24 2024

Fethiye ve Bölgesine Dev AVM Yatırımı

Ülkemizde yaklaşık 1992 yılından beri faaliyet gösteren Forum Alışveriş Merkezlerinin Sahibi Türkiye’ye bugüne kadar 80’e yakın AVM yatırımını yapan 3 milyar dolarlık fon büyüklüğü ile Avrupa’nın en önemli AVM yatırımcıları arasına girmeyi başarmış, ülkemiz dahil 13 ülkede AVM yatırımları olan ayrıca dünyanın en büyük AVM’si olarak gösterilen 485.000 metrekare kapalı alana sahiptir.

Çin’de Bulunan Smart Mall AVM yatırımının da FİBA Holding Hüsnü Özyeğin ile birlikte yapan TURKMALL Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eyüboğlu Fethiyeli İş Adamı Yunus Önder’in davetlisi olarak Fethiye’ye geldi. Yunus Önder yaptığı açıklamada; “TURKMALL Şirketi ve Levent Eyüboğlu ile yaklaşık on yıldır Türkiye’nin birçok yerinde proje yaptıklarını ve bunun devamında Fethiye ve bölgesine de bir Outlet AVM eksikliğini görerek bu yatırımın bölgeye yapılması için yaklaşık iki yıldır bir çalışma yaptık.  Bunun neticesinde AVM projesinin yapılacağı yeri görmek ve bölgede incelemelerde bulunmak üzere Sayın Levent Bey bölgemize geldi, kendisine çok teşekkür ediyorum. Çünkü bu yatırımla Fethiyeli hemşerilerimiz kaliteyi çok ucuza alabilecekleri bir AVM’ye sahip olacaklar” dedi.

TURKMALL Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eyüboğlu da yaptığı açıklamada; “Ülkemizde Forum AVM’leri ile çıktığımız yatırım yolculuğumuza Anadolu için yeni ürettiğimiz Novada AVM markamızla devam ediyoruz. Yunus Önder kardeşimiz bizim yaklaşık on yıldır partnerimiz. Ülkemizin birçok yerinde beraber projeler yaptık. Bugünde kendisinin iki yıllık bir çalışması olan Fethiye Novada Outlet AVM projesi için Fethiye’deyiz. Bu projeyi de inşallah hep birlikte bölgeye kazandıracağız.  Yunus kardeşime ve Fethiye protokolüne misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …