Cuma , Nisan 26 2024

İnternet Kafeler Denetlendi

 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri, okullar bölgesinde, internet kafelerde ve öğrencilerin sık sık gittikleri kafelerde ani denetim yaptı. Fethiye’de İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri, okullar bölgesine, internet kafelerde ve öğrencilerin sık sık gittikleri kafelerde ani denetim yaptı. Özellikle okul önlerinde bekleyen, dolaşan kişiler üzerinde GBT sorgulaması yapan ekipler, internet kafelerde de kimlik yoklaması yaptı.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin başlangıcında alınan önlemler kapsamında uygulama yapılırken, yapılan denetimlerin ilçede sık sık tekrarlanacağı belirtildi.

Fethiye ilçe merkezindeki tüm okullarda, parklar ve internet kafelere yapılan denetimlerde, özellikle okulların önünde bekleyen, dolaşan kişilerin GBT sorgulamasının yapılması dikkat çekerken, yine ilçe merkezindeki birçok internet kafeler de denetlenerek, içeride bulunanların kimlik sorgulamaları yapıldı.

Denetimler ‘aralıksız’ devam edecek

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıllarda rutin bir şekilde yapılan denetimlerin bu yıl daha farklı bir kapsamda ele alınarak, okul önlerindeki güvenlik tedbirleri arttırılacağı belirtildi. Özellikle okul çevrelerinde amaçsız bir şekilde bekleyen kişiler, farklı amaçlar için okul önlerine adeta kamp kurmuş kişilere izin verilmeyeceği, gençlerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde okula girip-çıkmalarına engel teşkil edecek olaylara fırsat verilmeyeceği vurgulandı.

İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kafe Sahiplerini UyardıÖte yandan, Fethiye İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Emre Süel, çocuklarımızın ve gençlerimizin sık sık gittikleri kafe sahiplerini de uyardı. Okul saatlerinde hiçbir öğrencinin kafeye alınmamasını isteyen Süel, kafelerin temiz, güvenli ve sağlıklı olmasını istedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …