Salı , Nisan 23 2024

Eriş; “İlk Deplasman Galibiyetimizi Alacağız”

2.Lig Beyaz Grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Fethiyespor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken puan ya da puanlarla dönmeyi hesaplıyor. Fethiyespor’da kart cezalısı kaleci Eser’in dışında eksik oyuncu bulunmazken Yiğit Gökoğlan dışında sakat oyuncunun da bulunmadığı öğrenildi. Teknik Direktör Levent Eriş yaptığı basın toplantısında, “Sona yaklaştıkça camiamızın, takımımızın, taraftarlarımızın ve Fethiyespor’a emeği geçen herkesin müthiş birlikteliğine tanık oluyoruz. Bu güzel birliktelik son haftalara girdikçe çok daha fazla bizlere ümit vermeye başladı. Bu hafta ki deplasmanda ilk galibiyetimizi almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor SBS İnşaat Kırklarelispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken Lacivert Beyazlılar sakat olan Yiğit Gökoğlan dışında tam kadro bu maça odaklandı. Kaleci Eser’in kart cezalısı olması nedeni ile Fatih Kaldan’ın oynamasının beklendiği Fethiyespor’da futbolcuların hırslı olmasıda dikkat çekti. Fethiyespor Teknik Direktör Levent Eriş yaptığı haftalık basın toplantısında “Son haftalarda Fethiye şehrinin kulübü sahiplenmesinden büyük mutluluk duyduğunu” söyledi. Eriş “Bu yüzden sahiplendikleri takıma verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Güzel bir hafta sonu yaşadık. Galibiyetle bitirdik. Oyuncularımızın kazanmak adına verdiği mücadeleleri iyiydi. Sizlerde takdir edersiniz ki şu son haftalarda üzerilerinde ki baskılar oyuncularımızın rahat hareket etme imkânlarını biraz olsun ortadan kaldırıyordu. Haftalardır kazanamamanın verdiği baskı yeteri kadar performansımızın çok iyi olmadığını görmemize neden oldu. Ama şu son maçların kazanılmasından başka bir düşüncemiz yok. Önemli olan kazanmak Oynayarak kazanmayı arzu ediyoruz. Zaman zaman çok iyi oynadığımız anlarda oldu. Ama neticede karşımızda bu anlamda çok puana ihtiyacı olmayan, direncini ortaya fazla koymayan bir Niğde Belediyespor takımı vardı. Bu yüzden de galibiyet ve skor bizim adımıza gelince de çok daha rahat bir görünüm ortaya koymaya başladık. Kazanmak çok güzeldi. Kazanınca herkesin morali üst düzeye çekildi. Bu anlamda herkesi tebrik ediyorum. Başta Belediye Başkanımız Behçet Saatcı olmak üzere verdiği desteklerden ötürü, Kulüp başkanımıza da ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Sonlara yaklaştıkça büyük bir sinerji içerisindeyiz” dedi.

Tecrübeli Teknik patron Levent Eriş ; “Bu hafta Kırklareli’ye gideceğiz. Kırklareli’de Niğde gibi çok puansal olarak herhangi bir düşmeme adına bir tavsiye olmayan takımlardan bir tanesi.  Belli bir direnç göstereceklerdir. Bu direnç karşılığında biz de o direnci belli bir dakikaya kadar getirebilirsek oradan da kazanarak ayrılmayı hedefliyoruz. Çünkü böyle bir takımların belli bir direnci vardır. Eğer o dirence kadar siz mücadelenizi üst seviyeye kadar yaparsanız sonucunu mutlu bir şekilde tamamlarsınız. Biz de böyle bir plan içerisindeyiz. İyi bir takım aslında. Sıralamada ki hiçbir beklentisinin de olmadığı da zaten bunu gösteriyor. Neticede imkânları belli olan ve bu imkânları tabirinde de başarılı bir sezon geçirmiş bir Kırklareli takımı var. Biz de orada kazanabilmek adına bütün mücadelemizi ortaya koyacağız. Kazanırsak lig ile ilgili çok ciddi avantajlar teşkil elde etmiş oluruz. Bu anlamda da ben oyuncularıma güveniyorum. Deplasman galibiyeti alalım istiyoruz. Bu da bizim adımıza son derece önemli bir müsabakalardan bir tanesi olacak. Rakiplerimizden Nazilli ve Karagümrük’ün de puan kaybetmesi halinde bizim için son derece iyi bir hafta sonu olacağını hayal ediyoruz. Ümit ediyorum ki inşallah herkes hak ettiği gibi mücadelesini ortaya koyar. Zaten biliyorum ki futbolcularım aslanlar gibi mücadele ediyorlar. Hiç kimse kimseye en ufak taviz vermeden mücadelelerini sonuna kadar sergiliyorlar. Biz de böyle mücadelenin içerisinde anlımızın akıyla çıkacağız” dedi.

Eriş; “Düşmeme mücadelesi de vereceğiz ama sonunda biz iyi bitireceğiz. Çünkü o gün kü tablo ile bugün kü tablo arasında çok büyük bir fark yok. Biz insanlara yalandan mesajlar vermek istemiyoruz. Hiçbir zaman düşündüğünüzü söylemiyorsanız doğru davranmıyorsunuz demektir. İnsanları kandırma politikasına giriyorsunuz demektir. Ben insanları hiçbir zaman gittiğim yerde takımları kandırmak adına en ufacık bir kelime sarf etmedim. O gün de biz sadece küme düşmeme mücadelesi vereceğiz, bunu maalesef ki yaşayacağız. O gidişat onu gösteriyor demiştim. Ama oyunsal olarak birkaç farklılıklar yaşamamıza rağmen skor anlamında da istediklerimizi elde edemedik. Elde etseydik belki de daha erken bu sıkıntıların üstesinden gelmiş olurduk. Biz inşallah alnımızın akıyla sezonu tamamlayacağız. Küme düşmek gibi sıkıntıyı da Allahın izniyle üstesinden geleceğiz. Sorumluluğumuz büyük. Merhametimiz, vicdanımız büyük. Aldığımız sorumluluk çok fazla. O yüzden de bu sorumluluğun üstesinden Allahın izniyle hep beraber geleceğiz diye düşünüyorum” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …