Perşembe , Nisan 25 2024

Çamur Atanlar Çamura Gömülecek!

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve mevcut Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında ilçede adım atılmadık yer bırakmıyor. Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşan Yakup Otgöz’ü vatandaşlar büyük bir coşku ile karşılıyor. Rakiplerinin ismini kullanmadan eleştirilere cevap veren Otgöz, “Geçen seçimlerde 12 gün kala çamur atmaya başlamışlardı. Şimdi adayın biri çıkmış, 30 gündür sallıyorda sallıyor. Allah aşkına bir tane proje üret. Milletin oyuna talip ol! Kaynağı nereden bulacaksın, projelerini nasıl hayata geçireceksin birazda bunlardan bahset” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve mevcut Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, meclis üyesi adayları ve partililer 31 Mart Yerel Seçimlere 19 gün kala seçim çalışmalarını hızlandırdı. Gece gündüz demeden mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşan Yakup Otgöz’ü vatandaşlar büyük bir coşku ile karşılıyor. Başkan Yakup Otgöz’ün gittiği Güneşli ve Döğer Mahallelerinde bulunan kahvehanelerde düzenlenen toplantı adeta miting havasına dönüştü. Gittiği yerlerde 7’den 77’ye herkesin elini sıkan Otgöz’e vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulunuyor. Öyle ki gittiği yerlerde konuşma yapan Başkan Yakup Otgöz’ün konuşması zaman zaman vatandaşların ‘En büyük başkan bizim başkan’ sloganlarıyla kesiliyor.

Yayla Mahallelerini ziyaret eden Yakup Otgöz, yol üstünde bulunan bir mermer fabrikasını ziyaret etti. Burada işçilerle sohbet eden Otgöz, ayrıca onlarla karanavadan öğle yemeği yedi.

Güneşli ve Döğer Mahallerinde düzenlenen kahvehane toplantısında konuşan Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün 5 yıllık çalışmalarından kısaca bahsetti. Kendilerini büyük bir coşku ile karşılayan vatandaşlara teşekkür eden Gümüş,  “Seçim zaferiymiş gibi bize karşıladınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve mevcut Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Seydikemer’de rakiplerinin ismini kullanmadan cevap veren Otgöz, “Geçen seçimlerde 12 gün kala çamur atmaya başlamışlardı. Şimdi adayın biri çıkmış, 30 gündür sallıyorda sallıyor. Allah aşkına bir tane proje üret. Milletin oyuna talip ol! Kaynağı nereden bulacaksın, projelerini nasıl hayata geçireceksin birazda bunlardan bahset. Çamur atmadan görsün bu millet seni. Ama onlar çamur attıkça kendileri çamura gömülecekler. Biz hizmetlere devam edeceğiz, projelerimizi anlatacağız, sizlerin oyunu alacağız. Projeler son hızla hazırlanıyor. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğiz. Hepsi yapılacak işler. Neden çünkü imar planı bitiyor” dedi.

Güneşli Mahallesi’nde toplanan kalabalığa 5 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları anlatan Otgöz, karşılarına çıkan engeller nedeniyle çözemedikleri sorunların da imar planı sayesinde çözüleceğine işaret etti.

AK Parti’nin hem Seydikemer’de hem de büyükşehir de kazanacağına olan inancının tam olduğunu ifade eden Otgöz, “Bizim büyükşehirde kazanmamamız için hiçbir neden yok. Ben 6 seçim geçirdim, bu 7’nci seçim. Biz projelerimizi konuşturacağız, kimseye çamur atmadan seçimi kazanacağız. Makam aracını dillerine dolamışlar. Bu makam aracı benim değil, evime de götürmeyeceğim. Bugüne kadar  6 Adet Hafriyat Kamyonu, 4 Adet Çöp Aracı,  5 ADET Otomobil, 6 Adet Hafriyat Kamyonu, 1 Adet Tır Çekici, 1 Adet Vidanjör, 1 Adet Yol Süpürme Aracı, 2 Adet Cenaze Aracı, 1 Adet Lowbed, 1 Adet Kazıcı Yükleyici Aracı, 2 Adet Cenaze Aracı, 1 Adet Panelvan Kamyonet, 1 Adet Damperli Römork Kasa, 3 Adet Greyder, 2 Adet Açık kasa Kamyonet, 1 Adet Asfalt Relay Tank, 3 Adet Silindir, 2 Adet Minibüs, 3 Adet Ekskavatör aracı belediyemize kazandırdık. Makam aracımızda bunlardan bir tanesi dir.        Hizmet için alınmış bir araçtır” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …