Cuma , Nisan 26 2024

Askerlik Şubesi’ne Başvurdular

 

Seydikemer AK Parti Gençlik Kolları, Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı operasyonuna destek vermek için Fethiye’deki askerlik şubesine müracaat etti. Seydikemerli gençlerin ellerinde Türk Bayrağı ve dilekçelerle müracaatını gören 77 yaşındaki Fahrettin Aksu bu durumdan duygulanıp, gençlerin elinden bir dilekçe alıp imzalayıp teslim ettikten sonra “Bizim için savaşa gitmek hacıya gitmek gibidir” dedi. Seydikemer AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Yantır da, “Türkiye’deki herkesi bu kampanyaya davet ediyoruz ” ifadelerini kullandı.

Seydikemer AK Parti Gençlik Kolları, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’e başlatılan Zeytin Dalı operasyonuna destek vermek için Fethiye’deki askerlik şubesine müracaat ettiler. AK Parti Seydikemer Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Yantır ile birlikte 15 genç Fethiye askerlik şubesi başkanlığına gelerek burada hazırladıkları dilekçeleri doldurup imzaladıktan sonra Fethiye Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Sedat Karabay’a teslim ettiler. Bu anı yoldan geçerken gören Seydikemer ilçeci Ören Mahallesinden 77 yaşındaki Fahrettin Aksu da “Ülkemizin içinde bulunduğu Zeytin Dalı Harekatına ihtiyaç duyulması halinde gönüllü olarak katılmak ve silah altına alınmak istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim” şeklinde doldurduğu dilekçeyi teslim etti. Ellerinde Türk Bayrağı ve dilekçelerle askerlik şubesi önünde fotoğraf da çektiren gençler Afrin’e gitmek için heyecan içerisindeyiz diye konuştular.

77 yaşındaki Fahrettin Aksu, “Türkiye için Afrin’e gitmek amacıyla bende imza attım. Biz oraya müdahale etmezsek daha büyük musibetler gelecek başımıza. Türkiye’yi Amerika işgal edecek. Bunu engellemek için Afrin’e gitmeye hazırız. Bizim için savaşa gitmek hacıya gitmek gibidir” dedi.

Fethiye Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Sedat Karabay “Gençlerimizin bu müracaatı ulusumuzun gücüne güç katacaktır” ifadelerini kullandı.

Seydikemer AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Yantır “Seydikemer AK Parti Gençlik Kolları olarak Afrin’de çatışan Mehmetçiğimize destek olmak amacıyla buradayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, ailelerine de sabır diliyoruz. Türkiye’deki herkesi bu kampanyaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ceyhun Beğeç, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’de düzenlemiş olduğu Zeytin Dalı Harekatına bir nebze de olsa bizde yanınızdayız mesajı vermek amacıyla bugün burada toplandık. Allah milletimize zeval vermesin. Allah askerimize kuvvet versin. ÖSO güçlerine de kuvvet versin. Bize orada ne işiniz var diyenlere, oraya girmememizi söyleyenlere şunu demek istiyoruz: Biz Sarıkamış’ta bir gecede 90 bin şehit verdik. Biz Çanakkale’de 251 bin şehit verdik. Bu vatanı müdafaa etmek ve  bu topraklarda yaşabilmek için bedeli ne ise ödedik ve her zaman ödemeye hazırız. Biz Afrin şehidi Ömer Bilal Akpınar’ın kardeşleri, biz şehit Ömer Halis Demir’in yoldaşları, biz Ulu Hakan Abdülhamithan’ın evlatları, Fatih’in torunlarıyız. Biz alemlere rahmet olarak gelen Hz. Muhammed’in ümmetiyiz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …