Cuma , Mart 29 2024

Ak Kadınlar, 49 Şehit İçin 49 Fidan Dikti

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde AK Parti İlçe Kadın kolları Başkanlığı, Orman Haftası dolayısıyla Afrin şehitlerimizin sayısı kadar 49 adet Zeytin fidanı dikimi gerçekleştirdi. Ak kadınlar ”Gövdem Seydikemer’de, köklerim Afrin’de.Meyvem yüreklerde” yazılı afiş de astılar. Türk Bayrağı açan Ak kadınlar, 49 şehit için 49 zeytin ve çınar ağacı fidanı dikti.

AK Parti Seydikemer İlçe Kadın kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy; ” Farkındalık oluşturmak amacıyla Zeytin Dalı harekatında Şehit olan 49 Mehmetçiğimizin anısına Ak Parti Seydikemer Kadın Kolları olarak 49 adet zeytin ağacı ve çınar ağacı diktik’ ‘dedi.

Seydikemer’de Orman Haftası nedeniyle değişik etkinlikler düzenlenirken en anlamlı etkinlik ise AK Parti Seydikemer İlçe Kadın kolları Başkanlığından geldi. Programa Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde yürütülen operasyonlar sırasında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Alper Seven’in anne ve babasının yanı sıra Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkanvekili Harun Hıra, Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Şenyiğit, Daire Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Seydikemer Çırpı mevkiinde boş bir alanda 49 fidan dikimi gerçekleştiren AK Parti Seydikemer İlçe Kadın kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ; ”Afrin’de Şehit olan askerlerimiz anısına fidan dikmek için buradayız.  Zeytin Dalı harekatında Şehit olan Mehmetçiklerimizin anısına Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı olarak 49 adet Zeytin ağacı ve ayrıca gücü simgeleyen Çınar ağacı da diktik. Ülkemiz karşılaştığı birçok güçlüklere karşı başarılı bir şekilde mücadele ediyor. Bizler de ülkemizin gücünü göstermek adına Seydikemer Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı olarak gücün simgesi Çınar ağaçlarını dikerek  Çınar ağacı gibi güçlü , Zeytin Ağacı  gibi barış dolu bir dünya istediğimizi buradan tüm dünyaya haykırıyoruz.  Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı olarak  Afrin’de Şehit olan 49 askerimiz anısına 49 fidanı diktik.  Mazlumların umudu için toprakları kanlarıyla sulayan Zeytin Dalı Harekatı Afrin Şehitlerimiz anısına ”Zeytin Dalı Harekatı Şehitleri Hatıra Ormanı” oluşturmamızda bizlere destek olan Seydikemer Kaymakamımız Haktan Gökçekuyu, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanımız Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve Başkan Yardımcılarımıza, Orman İşletme Müdürümüze ve işletme çalışanlarına, bugün bizlere destek olmak adına buraya gelen Şehit Alper Seven’in ailesine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …